N!CK - live on tape @Edewalle kermis 2021- 22 augustus 2021 ( foto's: So Flex Entertainment)

Naast zijn U2 tributeband ‘U2be-the belgian U2 experience’ zet N!CK (Nick Beernaert), die vorig weekend nog op Edewalle te zien was, alles op alles voor zijn solocarrière. Hij werkt momenteel aan een show van 90 min om met zijn liveband te brengen en dit onder de noemer “Nick Beernaert & DE UITZONDERING”.
“Nick Beernaert & De UITZONDERING” bestaat uit: Franky De Mangelaere – keyboards, Rainer Geretshauser – gitaar & backingvocals, Tim Deblauwe – drums, Eric Vandekerckhove – bas en Bruno Van Reeth als vaste technieker.   Ze werkten al samen in eerdere projecten en stonden onder andere al meermaals op de Korenmarkt en ‘t Veerlepleintje tijdens de Genste Feesten, verzorgden bedrijfsfeesten én aperitiefconcerten, zetten marktpleinen aan de kust aan het dansen en zorgden voor sfeer tijdens de bierfeesten in Epernay.
Momenteel zijn ze in volle voorbereiding maar vanaf dit najaar kunnen ze gaan knallen met “Nick Beernaert & DE UITZONDERING “. Ze brengen een stomende set van 90 minuten die bestaat uit een mix van eigen songs en de uniekste, gekste en meest onvoorspelbare covers.
Wat hen betreft, laat die post-coronafeestjes maar komen!
 In bijlage alvast ook enkele foto’s van het live on tape optreden dit weekend in Edewalle.

https://www.facebook.com/www.nickbeernaert.be

 

So Flex Entertainment