Extra show voor K's Choice op 22 augustus in OLT Rivierenhof

News

About: 
Extra show voor K's Choice op 22 augustus in OLT Rivierenhof
Artist: 
K's Choice
Place: 
OLT Rivierenhof - Antwerpen
Date: 
Tuesday, 22. August 2023
    Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 

DI

22.08.2023

OLT Rivierenhof, Deurne
Tickets te koop vanaf vrijdag 10 maart om 13u

 

WO

23.08.2023

OLT Rivierenhof, Deurne

 

De show van K's Choice in OLT Rivierenhof op 23 augustus was in een mum van tijd volledig uitverkocht. Daarom kondigt de band rond Sam en Gert Bettens een extra datum aan deze zomer op 22 augustus. Tickets gaan in verkoop op vrijdag 10 maart om 13u via greenhousetalent.com

 

Over 30 jaar K's Choice

 

We schrijven het jaar 1992 wanneer Sam en Gert Bettens hun eerste platencontract tekenen en 1993 wanneer hun debuutalbum verschijnt. 'The Great Subconscious Club’ is meteen een schot in de roos, remember 'The Ballad of Lea en Paul’, nadien gevolgd door nog grotere albumklassiekers als 'Paradise in Me’, met monsterhit 'Not an Addict’, 'Cocoon Crash’ met Believe, 'Almost Happy’ met 'Another Year’, en ga zo maar door… Drie decennia lang veroverde K’s Choice de podia van de grootste concertzalen en festivals in binnen- en buitenland. Ze werkten samen met tal van gerenommeerde producers (Belgische producertrots Jean Blaute, Gil Norton die met de Foo Fighters werkte en Alain Johannes van Queens of The Stone Age) en artiesten (Anouk, Skin, Milow) met een mooie verzameling aan gouden en platinum albums als gevolg.

 

Een dertigste verjaardag kon dus niet zomaar voorbijgaan. Daarom bracht de band in december vorig jaar de gloednieuwe single 'Time is a Parasite’ uit, die sindsdien de hitlijsten bestormt. Om dit jubileumjaar te vieren, releasete het zestal uit Kapellen voor de liefhebbers ook nog een exclusieve vinylbox (beperkte oplage en genummerd) met 3 albums waaronder '2000 Seconds - Live at the Ancienne Belgique’ (1998), 'Home - Live at Le Botanique’ (2000) en 'Running Backwards’, een verzameling van b-kanten, onuitgegeven tracks en uiteraard de nieuwe single.