Zuid-Koreaanse girl band (G)I-DLE komt dit najaar naar Vorst Nationaal

News

About: 
Zuid-Koreaanse girl band (G)I-DLE komt dit najaar naar Vorst Nationaal
Artist: 
(G)I-DLE
Place: 
Vorst Nationaal
Date: 
Monday, 11. September 2023
    Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 

ZA

16.09.2023

Vorst Nationaal, Brussel
Tickets te koop vanaf 21 juni om 10u00

 

De internationaal geprezen Zuid-Koreaanse girl group (G)I-DLE is helemaal klaar om fans te betoveren tijdens hun allereerste optreden in België. Op 16 september 2023 trekt de girl band naar Vorst Nationaal. Tickets zijn te koop vanaf 21 juni, 10u00 via greenhousetalent.com.

 

(G)I-DLE, bestaande uit Miyeon, Minnie, Soyeon, Yuqi en Shuhua, betrad in 2018 de muziekscene onder het gerenommeerde entertainmentbedrijf CUBE Entertainment. Sinds hun debuut hebben ze wereldwijd een immense populariteit vergaard met hun aparte concept en hits.

 

Hun muzikale reis begon met hun debuutnummer "LATATA," gevolgd door hits als "HANN (Alone)," "Senorita," en "DUMDi DUMDi."

 
 

 
 

In 2022 lanceerde (G)I-DLE hun eerste volledige album, en het titelnummer, "TOMBOY". Het succes van het album werd gevolgd door de release van hun 5e mini-album, "Nxde". (G)I-DLE bereikte opmerkelijke mijlpalen, waaronder een plek in de iTunes hitlijst in 40 verschillende regio's wereldwijd en een debuut in de US Billboard 200. De band is de eerste K-pop girl band ooit die de top 40 van Media Base en de Billboard Pop Airplay chart binnenkwam.

 

Met hun nieuwste mini-album "[I feel]", eerder dit jaar uitgebracht, blijft (G)I-DLE hun status als iconen in de K-pop-industrie bevestigen. De unieke muziekstijl, krachtige optredens en uitzonderlijke zang van de groep beloven het publiek te boeien tijdens hun komende optreden in Vorst Nationaal.

 

(G)I-DLE trapt hun wereldtournee af op 17 en 18 juni in het Jamsil Indoor Stadium in Seoul. Na hun optredens in Azië en Noord-Amerika begint de groep aan het Europese luik van hun wereldtour met o.a. optredens in Amsterdam op 11 september en Brussel op 16 september.