Todrick Hall met gloednieuwe 'The Femuline Tour' in Antwerpen in 2022

News

About: 
Todrick Hall met gloednieuwe 'The Femuline Tour' in Antwerpen in 2022
Artist: 
Todrick Hall
Date: 
Tuesday, 17. May 2022
GreenhouseTalent

PERSBERICHT

 
 
 

 

Todrick Hall met gloednieuwe 'The Femuline Tour' in Antwerpen in 2022

 
 

 

    Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 

DI

17.05.2022

Arenberg, Antwerpen

 

Het multitalent Todrick Hall komt op 17 mei 2022 met 'The Femuline Tour' voor een exclusieve Belgische show naar Arenberg in Antwerpen. Tickets zijn nu te koop via greenhousetalent.com

Naast zijn passie voor muziek blinkt Todrick Hall ook uit als danser, acteur, choreograaf, kostuumontwerper én regisseur. Deze veelzijdigheid resulteert in shows die telkens megaprojecten zijn met een weelde aan kostuums, decor en dans. Vandaag kondigt hij niet alleen zijn tournee aan, maar ook zijn gloednieuwe album 'Femuline’ ziet vandaag het licht. Als teaser voor het album loste hij reeds zijn single 'Boys in the Ocean’. 'Femuline’ is Todricks grootste, meest gedurfde muziekproject tot dusver. Hij werkte met een groot aantal bekende namen aan dit album, waaronder Chaka Khan, Brandy, Tyra Banks, TS Madison en Nicole Scherzinger.

"It has taken me years and years, even after coming out, to be this comfortable embracing my masculine and feminine sides. I'm so excited to give people permission to live as their fullest and truest selves with this music that I handcrafted specifically for the gay community. But I also feel that my music will resonate with people of all age groups and from all backgrounds.”, aldus Todrick.

Todrick Hall werd bekend in 2010 toen hij in de halve finale stond van het negende seizoen van American Idol. Na de talentenjacht is hij zich gaan focussen op het maken van content voor zijn YouTube kanaal. Inmiddels heeft hij meer dan 800 miljoen views op zijn kanaal, werkte hij samen met Beyoncé en speelde hij op Broadway in de musical 'Kinky Boots’ die werd bekroond met een Grammy en meerdere Tony Awards. Ook schreef en regisseerde hij zijn eigen MTV show 'Todrick’.  Hierin kregen fans een kijkje in zijn drukke, hardwerkende bestaan. Todrick Hall staat garant voor een geweldige on stage energie, creativiteit en enthousiasme!