Taylor Swift met wereldtournee 'The Eras Tour’ op 5 & 6 juli 2024 in de Johan Cruijff ArenA, Amsterdam

News

About: 
Taylor Swift met wereldtournee 'The Eras Tour’ op 5 & 6 juli 2024 in de Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
Artist: 
Taylor Swift
Place: 
Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
    Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 

VR

05.07.2024

Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
De registratie loopt tot en met vrijdag 23 juni 23u59

 

ZA

06.07.2024

Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
De registratie loopt tot en met vrijdag 23 juni 23u59

 

Twaalfvoudig GRAMMY winnares Taylor Swift kondigde zonet de langverwachte Europese en UK data aan van haar wereldtournee 'The Eras Tour’ waaronder twee exclusieve Benelux shows op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2024 in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Na maar liefst 64 data in Noord- en Latijns-Amerika voegt de wereldster nu 26 data toe verspreid over 12 landen. Om toegang te krijgen tot de ticketverkoop ben je verplicht te registreren via deze link. De registratie is meteen gestart en loopt tot en met vrijdag 23 juni 23.59 uur. Hier kan je alles nalezen over het verloop van de registratie die via Ticketmaster Nederland verloopt.

 

'The Eras Tour' is de zesde headliner concerttournee van de Amerikaanse zangeres, songwriter en multi-instrumentalist Taylor Swift. Swift heeft niet getoerd voor haar studioalbums Lover (2019), folklore en evermore (2020) vanwege de COVID-19-pandemie, en lanceerde daarom de Eras Tour ter ondersteuning van al haar albums, inclusief haar laatste, Midnights (2022). Op 1 november 2022 kondigde ze in Good Morning America de eerste 52 data aan van The Eras Tour in Noord-Amerika. Begin van deze maand was Latijns-Amerika aan de beurt met 12 data. De zangeres verkoopt in recordtempo het ene stadion na het andere uit en de registraties voor haar shows kennen een ongezien succes met maar liefst 1 miljoen mensen die zich registreerden voor de Braziliaanse data. Taylor Swifts vorige tournee, de uitverkochte '1989 World Tour’, omvatte meer dan 85 shows verspreid over vier continenten en goed voor meer dan twee miljoen fans die haar zagen optreden.

 
 

 
 

Taylor Swift is een wereldwijde superster, twaalfvoudig GRAMMY winnares en de jongste winnares ooit van een GRAMMY Award voor "Album van het jaar”. Ze is de eerste artiest sinds The Beatles (en enige vrouwelijke artiest ooit) die met drie opeenvolgende studio-albums bij elkaar zes of meer weken op nummer 1 in de Verenigde Staten heeft gestaan. Sinds juni 2023 is ze de eerste vrouw die het meest aantal weken, maar liefst 61, op nummer één stond in de US Billboard 200.

Tijdens 'The Eras Tour' kunnen fans een betoverend spektakel verwachten. Met verbluffende visuals, meeslepende podiumproductie en een uitgebreide setlist die haar carrière omvat, zal Taylor Swift haar publiek meenemen op een onvergetelijke reis. Met geliefde klassiekers zoals 'Love Story’ en 'Shake it Off’ en haar recente megahit 'Anti-Hero’ belooft het een geweldige setlist te worden. Taylor Swift zal zonder twijfel haar fans in Amsterdam betoveren met haar veelzijdige talent en charisma.

Registratie
Om ervoor te zorgen dat tickets alleen in handen van Swifties belanden is er sprake van een besloten verkoop via Ticketmaster. Fans die naar The Eras Tour in Amsterdam willen kunnen zich vanaf nu registreren via Ticketmaster Nederland. De registratie sluit op vrijdag 23 juni om 23.59 uur.

Geregistreerde fans die een unieke code ontvangen, krijgen als eerste toegang tot het kopen van tickets. Fans die een kans willen hebben om tickets te kopen voor meerdere steden, moeten zich voor elke stad waar ze naartoe willen, apart registreren. Registratie garandeert geen toegang tot de verkoop of tot het kopen van tickets. Meer informatie over het registratieproces voor Amsterdam is te vinden op Ticketmaster. Klik hier voor de informatie.