Suikerrock zoekt akoestisch talent!

News

About: 
Suikerrock zoekt akoestisch talent!
Artist: 
Suikerrock
Place: 
Tienen
Suikerrock festival header

NEWSLETTER

     
 

24/05/2019

 

 

Suikerrock zoekt akoestisch talent!

Het Acoustic Stage is een klein en gezellig podium dat zich bevindt in de Nieuwstraat, midden in de Foodtruck Corner op het gratis gedeelte van het festival. Dé ideale plek om rustig te genieten van een intiem akoestisch optreden, er staan zelfs banken voor het podium!

Heb jij zin om solo of met je band op dit Acoustic Stage te staan? Of ken jij enkele enthousiastelingen binnen je vriendenkring? Surf naar vi.be en schrijf je in voor deze unieke kans!

Vanaf vandaag zijn er 12 plaatsen te verdelen over twee festivaldagen (zaterdag 27 juli en zondag 28 juli). Indien je deelneemt, moet je uiteraard vrij zijn op (minimum één van) deze dagen!.

Zowel singer-songwriters als bands mogen zich inschrijven, maar enkel akoestische en elektrisch-akoestische instrumenten zijn toegestaan.

Inschrijven doe je via het vibe-platform van Poppunt. Als je nog geen profiel hebt, eerst een profiel aanmaken op vi.be en dan kan je deelnemen aan de wedstrijd.

 

 

Zorg dat je er nog bij kan zijn!

Het programma van de Suikerrock 2019 mainstage is een indrukwekkende verzameling geworden van topnamen. 

Zorg dat je er nog bij kan zijn, en schaf je ticket nu aan! Keuzestress? Koop een combiticket, dan kan je drie dagen mee feesten! Koop ook je food en drinks jetons op voorhand, dat bespaart je mogelijke wachtrijen aan de kassa's!

 

 

 

TICKETS

Suikerrock 2019 vindt plaats van vrijdag 26 juli tot en met zondag 28 juli in het centrum van Tienen

Topacts op de Grote Markt. Party op de Veemarkt (DJ-stage), chill-out aan het Acoustic Stage, foodies heaven in onze Foodtruck Corner en algehele gezelligheid op de Festival Market.

Dagtickets voor alle dagen, alsook combitickets en drinks/food tickets zijn beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster. VIP tickets zijn ook beschikbaar via de aparte VIP-Ticketshop