Stef Kamil Carlens en Nile Rodgers & CHIC deze zomer op OLT Rivierenhof

News

About: 
Stef Kamil Carlens en Nile Rodgers & CHIC deze zomer op OLT Rivierenhof
Place: 
OLT Rivierenhof

OLT Rivierenhof pakt opnieuw uit en voegt schitterende artiesten toe aan de line-up! Komende zomer verwelkomt het Openluchttheater Nile Rodgers en zijn legendarische disco-funkband CHIC op 7 augustus. Ook Stef Kamil Carlens & The Gates of Eden worden toegevoegd aan de line-up op 19 augustus. Tickets voor deze concerten zijn beschikbaar vanaf vrijdag 24 maart om 11u via www.greenhousetalent.com.

 
 

 

 NILE RODGERS & CHIC 

Na tal van uitverkochte passages op Belgische podia, strijken Nile Rodgers en zijn band CHIC dit jaar neer op OLT Rivierenhof. Op 7 augustus veroveren ze Antwerpen met hun knallers van hits zoals 'Le Freak’, 'Good Times’ en 'Everybody Dance’. Tijd om de dansbenen los te gooien!

 

MA

07.08.2023

OLT Rivierenhof, Deurne

 
 
 
 

 

 STEF KAMIL CARLENS & THE GATES OF EDEN 

Hij verkocht in september De Roma in Antwerpen uit en tourt nog tot eind maart doorheen Vlaanderen met het oeuvre van Bob Dylan. Op 19 augustus is het de beurt aan OLT Rivierenhof om de prachtige songs van Dylan in ontvangst te nemen. Stef Kamil Carlens wordt vergezeld door zijn gelegenheidsband van rasmuzikanten: The Gates of Eden.

 

ZA

19.08.2023

OLT Rivierenhof, Deurne

 
 
 
 

Tickets voor de concerten van Nile Rodgers & CHIC en Stef Kamil Carlens & The Gates of Eden op OLT Rivierenhof zijn beschikbaar vanaf vrijdag 24 maart om 11u via www.greenhousetalent.com.