Southern rock & blues band 'Robert Jon & The Wreck' op 21 februari in Het Depot

News

About: 
Southern rock & blues band 'Robert Jon & The Wreck' op 21 februari in Het Depot
Artist: 
Robert Jon & The Wreck
Place: 
Het Depot - Leuven
Date: 
Tuesday, 21. February 2023
  Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 

DI

21.02.2023

Het Depot, Leuven

 

Robert Jon & The Wreck kondigt hun Europese tour aan met een halte in Het Depot in Leuven. Tickets voor hun optreden op 21 februari 2023 zijn te koop via www.greenhousetalent.com

 

Robert Jon & The Wreck zijn een dubbele portie southern rock met een blues chaser. Roots rock jams, whisky doordrenkte teksten en vurige live shows zijn slechts een tipje van de sluier van wat Robert Jon & The Wreck tot een van de beste live bands maakt die de afgelopen jaren uit Zuid-Californië zijn voortgekomen. Met een groeiende discografie en affiches naast die van Joe Bonamassa, Sturgill Simpson, en Peter Frampton, is het viertal klaar voor hun grootste werk tot nu toe. Gevestigd in Orange County, CA met een vibe recht uit het zuiden, slaan Robert Jon & The Wreck een weg in naar 2023 met een nieuw album en een internationale tour.

Er is geen enkele twijfel mogelijk over waar hun invloeden vandaan komen. Ondanks dat alle leden tussen de 25 en 30 zijn, zijn de jaren 70-geluiden onmiskenbaar aanwezig. Denk aan bands zoals de Eagles, Doobie Bros, Santana, Allman Brothers Band, Lynyrd Skynyrd en Little Feat. Deze maken allen deel uit van het muzikale melkwegstelsel van Robert Jon & The Wreck. Met 5 studioalbums op hun naam, ingewikkelde maar vloeiende instrumentatie en vocale harmonieën, hebben ze de deuren van het Rock / Americana / Southern Soul genre ingetrapt.

 

Tickets voor hun optreden in Het Depot, Leuven op 21 februari 2023 zijn te koop via www.greenhousetalent.com