SJOCK Festival 44 drops some new names..

News

About: 
SJOCK Festival 44 drops some new names..
Artist: 
SJOCK Festival
Place: 
Gierle
Date: 
Friday, 8. February 2019

Sjock, het oudste nog bestaande alternatieve én onafhankelijke festival van België viert komend jaar zijn 44e verjaardag en is al sinds jaar en dag een initiatief van de vrijwilligers van Jeugdhuis ’t Hoekske in Gierle. Het is de oervader van festivals als Groezrock, Jera On Air, Speedfest en ScumBash. In al die jaren tijd is het evenement uitgegroeid tot een uniek festival, waar Rock met de grote R centraal staat. Sjock scheidt zich af van de mainstream-waanzin en kiest bewust voor rock-‘n ‘-roll in de originele betekenis van het begrip.

Vandaag de dag is Sjock dé ontmoetingsplaats voor rockabilly’s, psychobilly’s, hillbilly’s maar ook voor vetkuiven, tattoos, erotiserende netkousen, dito decolletés en voor iedereen die rock-‘n ‘-roll een warm hart toe draagt.

 

 

Ook JD McPherson (US), Vanja & The Dragtones (SWE-US), Cousin Harley (CAN), The Nite Howlers (FRA), The Hi-Winders (SWE) en Walter Broes & the Mercenaries (BEL) komen dit jaar naar de 44e editie van Sjock. Deze zes acts spelen in de Titty Twister, één van de drie podia die het festival rijk is.

 

Afspraak op -12, 13 en 14 juli 2019 Poeyelhei Gierle (BE)

https://www.facebook.com/sjockfestival/