Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox komt in 2023 opnieuw naar België

News

About: 
Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox komt in 2023 opnieuw naar België
Artist: 
Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox
Place: 
Capitole Gent
Date: 
Thursday, 11. May 2023

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox komt in 2023 opnieuw naar België

 
 

 

 
    Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 

DO

11.05.2023

Capitole, Gent
Tickets zijn te koop vanaf donderdag 10 november om 10u

 

De New Yorkse pop-jazzsensatie Postmodern Jukebox komt opnieuw naar België! Op 11 mei zal hun innovatieve herinterpretatie van klassieke sounds weerklinken in de Gentse Capitole. Met als slagzin 'today’s hits yesterday’ wordt dit gegarandeerd een unieke ervaring. Tickets zijn te koop vanaf donderdag 10 november om 10u via www.greenhousetalent.com.

 

"De tijden veranderen, trends komen en gaan... maar net als de Jaguar XK-E uit 1961 wordt de klassieke sound van vroeger mettertijd alleen maar beter. We nodigen liefhebbers van vinyl én van TikTok uit om samen met ons mee te gaan op een onvergetelijke reis door 100 jaar tijdloze muziek.” - Scott Bradlee

 

Met hun tournee 'Life In The Past Lane’ brengen Scott Bradlee en zijn Postmodern Jukebox een ode aan de beste muziekgenres van de 20ste eeuw, die ze op unieke wijze blenden met de meest herkenbare hits uit ons eigen hedendaagse tijdperk. Denk aan 'Creep', 'Bad Romance', 'All About That Bass' en veel meer. Het perfecte huwelijk van vintage en modern. Deze muzikale tijdmachine houdt komende lente halt in België, om samen met het publiek terug te reizen naar vervlogen muzikale tijden.

 

Naar goede gewoonte zal het podium voor 'Life In The Past Lane’ volgepakt staan met de meest spectaculaire zangtalenten, muzikanten en tapdansers van het moment. Bovendien duiken er vaak special guests op, die ervoor zorgen dat elk concert een unieke, weergaloze avond wordt. Een niet te missen, energieke live-ervaring die van alle tijden is.