The Rolling Stones kondigen Kaleo aan als special guest voor Koning Boudewijnstadion in Brussel op 11 juli

News

About: 
The Rolling Stones kondigen Kaleo aan als special guest voor Koning Boudewijnstadion in Brussel op 11 juli
Artist: 
The Rolling Stones
Place: 
Koning Boudewijn Stadion in Brussel
Date: 
Monday, 11. July 2022
GreenhouseTalent

PERSBERICHT

 
 
 

 

The Rolling Stones kondigen Kaleo aan als special guest voor Koning Boudewijnstadion in Brussel op 11 juli

 
 

 

 
    Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 

MA

11.07.2022

Koning Boudewijnstadion, Brussel

 

Maandag 30 mei 2022 - Vandaag kondigen The Rolling Stones KALEO aan als special guest in BrusselOp maandag 11 juli zal de Ijslandse rockband het concert openen in het Koning Boudewijnstadion tijdens de gloednieuwe 'SIXTY’ tour. The Rolling Stones’ 'SIXTY’ tour, ter ere van de 60ste verjaardag van de band, start overmorgen op 1 juni in Madrid en houdt daarna halt in Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, België, Oostenrijk, Frankrijk en Zweden. Tickets voor The Rolling Stones op 11 juli in het Brusselse Koning Boudewijnstadion zijn te koop via www.greenhousetalent.com

 

Sinds de release van hun met goud bekroonde studio-album "A/B" (2016), trekt de IJslandse rockband KALEO - onder leiding van frontman/songwriter JJ Julius Son - de wereld rond. Het album "A/B" leverde maar liefst drie hitsingles op: het GRAMMY-genomineerde "No Good", het goudverkopende "All The Pretty Girls" en het chart-topping, met dubbel platina-bekroonde"Way Down We Go". Opvolger "Surface Sounds" is nu verkrijgbaar, met de twee leadsingles "Break My Baby" en "I Want More". Na het vergaren van meer dan 1 miljard wereldwijde streams, 39 internationale bekroningen, en ontelbare uitverkochte headline shows in de VS en Europa, bewijst KALEO een wereldfenomeen te zijn.

 
 
Kaleo
 
 

"It’s an honor to open for such a legendary act like The Rolling Stones. We were fortunate enough to join them in Europe in 2017 and the U.S. in 2019, and we’re delighted to be welcomed back to support them again in Brussels.” - JJ Julius Son

 

The Rolling Stones op 11 juli in Brussel
 

The Stones blijven maar doorgaan en zijn terug waar ze thuishoren, onderweg in Europa, spelend voor volle stadions, met een nieuwe show en een gloednieuwe 'SIXTY' productie. Ter gelegenheid van hun 60ste verjaardag zullen The Stones, opnieuw bijgestaan door Steve Jordan op drums, de fans trakteren op een setlist als geen ander. Verwacht je op maandag 11 juli aan een avond vol klassiekers, maar ook een selectie van onverwachte tracks en verrassingen uit hun formidabele arsenaal aan nummers.

 

The Rolling Stones' 'SIXTY' volgt het enorme succes van de veelgeprezen en best verkochte USA 'No Filter' tour op, waarbij de band in de herfst van 2021 voor uitverkochte stadions door de Verenigde Staten speelde en daar meer dan een half miljoen tickets verkocht.

 

Tickets voor The Rolling Stones op 11 juli in het Brusselse Koning Boudewijnstadion zijn te koop via www.greenhousetalent.com

 
 
 

The Stones delen unieke en niet eerder gepubliceerde foto's uit 1967 tijdens concert in Athene

 

Tal van ongeziene foto's uit het Stones archief werden recent onthuld ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van de groep. De foto's zijn genomen backstage en vanuit de zaal door de lokale fotograaf Vas Karageoris tijdens een historisch concert dat plaatsvond in Athene op 17 april 1967. Tot nu toe werden ze jarenlang bewaard in het archief van de band. Het optreden, de laatste datum van een Europese tournee, zou een cruciaal moment in de Stones-geschiedenis blijken te zijn, aangezien het de laatste keer was dat Brian Jones op het podium zou verschijnen tijdens een Rolling Stones-concert.

 

 
 
 
 

EUROPESE TOURDATA (Concerts West/AEG Presents)
 

Madrid 1/06 (Spanje), München 5/06 (Duitsland), Liverpool 9/06 (VK), Amsterdam 13/06 (Nederland), Bern 17/06 (Zwitserland), Milaan 21/06 (Italië), Londen 25/06 & 3/07 (VK), Brussel 11/07 (België), Wenen 15/07 (Oostenrijk), Lyon 19/07 (Frankrijk), Parijs 23/07 (Frankrijk), Gelsenkirchen 27/07 (Duitsland), Stockholm 31/07 (Zweden)