Paul McCartney op TW Classic 2020

News

About: 
Paul McCartney op TW Classic 2020
Artist: 
Paul McCartney
Place: 
Werchter Classic
Date: 
Sunday, 21. June 2020
Paul McCartney

Paul McCartney op TW Classic 2020

Na veel speculaties en nadat hij vorige week ook al aangekondigd werd als headliner van het jarige Glastonbury Festival, deelt Paul McCartney vandaag mee dat hij in 2020 terugkeert naar Werchter, vier jaar na zijn vorige show in het Festivalpark. Op zondag 21 juni 2020 is hij de hoofdact van TW Classic. De ticketverkoop start op vrijdag 29 november om 10u via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. De verdere line-up van het dagfestival wordt later bekend gemaakt.

Sir Paul McCartney is een springlevend monument. Voor zijn 30ste had hij al 50 van de mooiste liedjes aller tijden gemaakt. Hij blijft een lichtpunt voor elke nieuwe generatie. En hij is ook een referentie als het aankomt op live performen. Paul McCartney heeft natuurlijk een weelde aan materiaal. Maar zelfs dan komt het er op aan om het op de juiste manier te brengen. McCartney is een artiest die zijn publiek met een brede glimlach naar huis stuurt. Het was een hele eer voor Rock Werchter toen hij op 1 juli 2016 zijn opwachting maakte op het festival. Als eerste ex-Beatle. Sindsdien heeft hij ‘Egypt Station’ (2017) uitgebracht - album nummer 17 onder eigen naam al - en reisde hij de wereld rond met de Freshen Up Tour. Tot nog toe bracht deze succesvolle en met vijfsterrenrecensies overladen toernee hem naar 12 verschillende landen, goed voor 39 concerten.

McCartney live, dat is alles wat een muziekfan van een concert wensen kan. Er zijn natuurlijk de hits, onder andere “Hey Jude”, “Live and Let Die”, “Band on the Run” en “Let It Be”, maar vooral is het een muzikale trip langsheen het beste van de voorbije 50 jaar. De songs van Paul solo, van Wings en de Beatles catalogus zijn de soundtrack van het leven. Paul McCartney laat zich al meer dan 15 jaar door een geweldige band - Paul “Wix” Wickens (keyboards), Brian Ray (bas/gitaar), Rusty Anderson (gitaar) en Abe Laboriel Jr (drum) - begeleiden.

Paul McCartney video ID
“We’ve freshened up since last time we saw you and we are getting ready for another memorable night of rock n’ roll. Last time the audience were just incredible and we can’t wait to make more great memories with you and share an unforgettable night.” Paul McCartney – november 2019
TW Classic 2020
209 dagen tot TW Classic 2020. Stay tuned!
fb tw insta
Onze volledige concertkalender    |    Onze festivalkalender