Opkomende pop sensatie hemlocke springs staat op 4 november in Trix, Antwerpen

News

About: 
Opkomende pop sensatie hemlocke springs staat op 4 november in Trix, Antwerpen
Artist: 
Hemlocke
Place: 
Trix , Antwerpen
Date: 
Saturday, 4. November 2023
    Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 

ZA

04.11.2023

TRIX, Antwerpen
Tickets te koop vanaf vrijdag 11 augustus om 10u00

 

De rijzende ster hemlocke springs komt op 4 november naar Trix Café in Antwerpen. Tickets voor deze show zijn beschikbaar vanaf vrijdag 11 augustus via greenhousetalent.be. hemlocke springs, ook bekend als Isimeme 'Naomi’ Udu, staat op het punt een betoverende performance neer te zetten die het publiek zal verbazen.

 

Isimeme 'Naomi’ Udu, de Amerikaanse dochter van Nigeriaanse ouders van de eerste generatie, brengt een unieke mix van invloeden naar haar muziek. Opgegroeid aan de rand van Charlotte, NC, hebben Naomi's achtergrond en ervaringen haar eigenzinnige muzikale stijl gevormd.

 

De muzikale reis van Naomi is aangedreven door een reeks eigenzinnige popnummers die miljoenen streams hebben verzameld en de aandacht hebben getrokken van enkele van de grootste namen in de industrie. Als zelfverklaard K-Pop-expert met een passie voor '80s klassiekers, creëert ze muziek die zowel uitnodigend als intrigerend is.

 

Naomi's debuutnummer, "gimme all ur luv", veroorzaakte een sensatie op het online muziektoneel binnen een week na de release, waarmee ze zichzelf op de kaart plaatste. Het momentum zette door met haar volgende single, "girlfriend", die opnieuw het internet in vuur en vlam zette.

 

Met een aankomende EP die haar toegankelijke maar tegelijkertijd complexe geluid belooft te laten horen, staat hemlocke springs op het punt om helemaal door te breken in de muziekindustrie. Haar vermogen om nummers te creëren die verder reiken dan vluchtige momenten onderscheidt haar, en wijst op een carrière met duurzaamheid en impact.

 

Tickets voor hemlocke springs in Trix Café zijn te koop vanaf 11 augustus, 10u00 via greenhousetalent.be.