Nederlandse tournee voor Chastity Brown

News

About: 
Nederlandse tournee voor Chastity Brown
Artist: 
Chastity Brown
Date: 
Saturday, 20. October 2018

CHASTITY BROWN TOUR

“Brown dompelt ons onder in haar prachtig omschreven en muzikaal ingelijste belevingswereld en daar is het goed toeven.”  (**** Jazzism, juli/aug 2017)

 

“Silhouette Of Sirens is een bij vlagen adembenemend album met tien zinderende rootssongs waarin Chastity Brown zingt over haar sores met krachtige, smachtende en soulvolle stem.” (File Under, augustus 2017)

 

“Ze heeft een stem waarmee ze kan fluisteren en uithalen. Brown put muzikaal uit gospel, soul, pop en soms rock, die ze combineert tot een soepel geheel……een sterk album.” (Heaven, juli/aug 2017)

 

Chastity Brown is een jonge, veelzijdige singer-songwriter, geboren uit een zwarte Amerikaanse vader en een witte Ierse moeder. Chastity laat folk, pop/rock en soul versmelten, terwijl country en blues nooit ver weg zijn.  In haar thuisland Amerika was men al lovend maar ook Europa ontdekte haar een aantal jaar geleden en zo kreeg ze in de UK bijvoorbeeld uitstekende kritieken in The Independent, Sunday Times, Daily Mirror etc. Ze trad er zelfs op bij “Later….With Jools Holland” (BBC TV). Binnenkort is Chastity weer in Europa, o.a. voor een uitgebreide UK tour maar de Benelux niet zal worden overgeslagen. Ze wordt hier terzijde gestaan door gitarist Luke Enyeart. Dit zijn de speeldata:

 

12 okt Oude Bildtzijl – SlikTones @ Aerden Plaats

18 okt Oud-Heverlee (B) – Listwaar

19 okt Wageningen – Junushof

20 okt Utrecht – Ramblin’ Roots @ Tivoli/Vredenburg