MEAU heeft veel nieuws te delen

News

About: 
MEAU heeft veel nieuws te delen
Artist: 
MEAU
Place: 
Brussels
Date: 
Sunday, 5. March 2023
Niet een maar twee singles werden gelost: 'Helen ' en  'Hou Me Vast'
MEAU schreef een nummer speciaal voor de tentoonstelling Vermeer in het Rijksmuseum. Het nummer heet ‘Als Thuis’ en is geïnspireerd door verschillende werken van Johannes Vermeer.
 
De tentoonstelling 'Vermeer in het Rijksmuseum' is de grootste tentoonstelling van de schilder ooit: 28 werken van de meester worden tussen 10 februari en 4 juni getoond in het Rijksmuseum. Als hoofdsponsor van het Rijksmuseum brengt ING muziek en Vermeer samen met als thema ‘Friends Meet Again’.

 

Froukje, Tabitha en MEAU zijn dit jaar de 'Ambassadeurs van de Vrijheid'. De drie zangeressen worden op 5 mei per helikopter door het land gevlogen om op de diverse bevrijdingsfestivals op te treden.
 
Froukje gaat op pad met de Oekraïense artiest Roxolana, waarbij ze erachter wil komen hoe het is om je muzikale dromen na te jagen in beperkte vrijheid. Tabitha gaat op zoek naar haar roots en MEAU verdiept zich in de rechten van vrouwen.
In mei tijdens het festival Labadoux deelt  MEAU de affiche  met o.a. Hooverphonic, Isolde Lasoen, Ruben Block, Heather Nova, Kids With Buns, Flip Kowlier, Starsailor en vele anderen.
Op vrijdag 28 april speelt MEAU opnieuw in De Roma in Antwerpen voor haar grootste Belgische club show tot nu toe!
 
Optredens in Nederland: zie foto!