Luka - a new single : Need You In The Light

News

About: 
Luka - a new single : Need You In The Light
Artist: 
Luka
Place: 
Brussels
Date: 
Monday, 25. September 2023

 

Luka Cruysberghs, geboren op 5 december 2000, is een singer-songwriter uit Leuven. In
2017 won ze als jongste deelnemer de Voice van Vlaanderen (team Alex Callier) en kort daarna werd ze (tot einde 2020) de zangeres van Hooverphonic.
Via de thema's in haar nieuwe EP 'Need You In The Light' (release lente 2024) moedigt ze haar luisteraars aan om eigen emoties te durven uiten, taboes te doorbreken en moeilijke onderwerpen aan te snijden. Haar teksten zijn eerlijk, kwetsbaar en soms ook persoonlijk. Meerdere stijlen en genres versmelten met haar iconische stem en boeiende melodieën in een vaak aangrijpend verhaal.

Met haar authentieke stijl, haar oprechte persoonlijkheid en prachtig vocaal talent weet Luka steeds weer mensen te raken en te ontroeren. Haar liedjes vormen een hartverwarmende soundtrack voor iedereen die op zoek is naar betekenis en verbondenheid. Luka is niet zomaar een artiest maar een oprechte soulmate voor iedereen die haar muziek omarmt.

 
Over het liedje:
"Need You In The Light" is a song I wrote about my grandmother who suffered from Alzheimer's disease. It's a ballad that comes straight from my heart. In the lyrics, I describe what it's like to lose someone to this illness – someone you love, who slowly forgets who you are and can no longer remember the close bond we once shared.