Luka Bloom op 15 november in het Concertgebouw in Brugge en 16 november in De Roma te Antwerpen met ’30 Years of Riverside’ tour

News

About: 
Luka Bloom op 15 november in het Concertgebouw in Brugge en 16 november in De Roma te Antwerpen met ’30 Years of Riverside’ tour
Artist: 
Luka Bloom
Date: 
Saturday, 16. November 2019
Greenhouse Talent   CONCERTNIEUWS
 
 
Luka Bloom op 15 november in het Concertgebouw in Brugge met ’30 Years of Riverside’ tour
 
 
Luka Bloom
 
SHARE   Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 
15.11.2019   Concertgebouw, Brugge
EXTRA CONCERT
 
  TICKETS  
 
 
16.11.2019   De Roma, Antwerpen
LAATSTE TICKETS
 
  TICKETS  
 
 

Luka Bloom, de artiestennaam van Barry Moore, is een graag geziene gast op de Belgische en Nederlandse podia én festivals en heeft in de Lage Landen een bijzonder trouw publiek opgebouwd. Het concert op 16 november in De Roma is bijna uitverkocht, maar niet getreurd: op 15 november komt hij naar het concertgebouw in Brugge voor een extra concert.

Het leven en werk van Luka Bloom zijn gekenmerkt door woorden, gedragen door de melodieën die zijn hart hem ingeeft. Zijn kracht en charme herbergen zich nog steeds in de manier waarop hij zijn publiek kan verbinden met alle blootgelegde emoties in zijn muziek.

Gewapend met zijn akoestische gitaar en zijn geweldige stem steekt Luka Bloom elk publiek in zijn achterzak. De Ierse singer-songwriter intrigeert met een bijzonder gitaargeluid, want soms klinkt het alsof er een veelvoud aan gitaristen op het podium staat. De songkeuze blijft altijd interessant, met naast veel eigen klassiekers ook zorgvuldig uitgekozen covers.

Op 1 februari 1990 bracht Luka Bloom zijn album 'Riverside' uit. Voor hem het album waarmee alles begon. Deze 30ste verjaardag van dit album kan hij niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. Luka nodigt zijn publiek dan ook graag uit om samen met hem te vieren. Verwacht een avond vol fijne anekdotes, extra aandacht voor de nummers op Riverside en het beste uit zijn volledige oeuvre. Classic Luka Bloom!

De ticketverkoop voor het concert in Brugge is meteen gestart.