Little Waves Festival 2024 | We vieren 10 jaar met twee dagen (!) durende jubileumeditie!

News

About: 
Little Waves Festival 2024 | We vieren 10 jaar met twee dagen (!) durende jubileumeditie!
Artist: 
Little Waves Festival
Place: 
C Mine - Genk
Date: 
Saturday, 20. April 2024
 
Little Waves, het alternatieve indoormuziekfestival van C-mine en AFF, blaast dit jaar 10 kaarsjes uit! We vieren dit met een twee dagen (!) durende jubileumeditie op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april. Zet je schrap voor gedurfde en rauwe muziek van zowel internationale topnamen als de lokale scene in een postindustriële setting.
 
Verwacht je op vrijdag 19 april aan een serieus feest waarbij zowel internationale als lokale top-dj’s je aan het zweten zullen krijgen. Op zaterdag 20 april brengen we een spannende line-up met live-acts: denk aan harde gitaren, opzwepende elektronica, hiphop met punk-vibes en veel meer! Naast onze main rooms kan je verder op adem komen in onze chill-out-room.
 
Goede muziek is niet het enige dat er geserveerd zal worden. De jongens van PUUR zorgen voor food stands met de lekkerste gerechten van lokale handelaars. Veggi food? Check! Arrosticini? Si! Gyros? Efcharistó! Kebab? Tamam, abi! Je weet dus wat je te doen staat: neem een dikke stift en omcirkel vrijdag 19 en zaterdag 20 april in je agenda, tot dan!
 
 
 
 
Je mag héél binnenkort meer nieuws verwachten over de line-up en ticketverkoop!