Little Waves 2018 : 7 nieuwe namen en extra podium op Little Waves!

News

About: 
Little Waves 2018 : 7 nieuwe namen en extra podium op Little Waves!
Artist: 
Little Waves 2018
Place: 
Brussels
Date: 
Monday, 12. March 2018
7 nieuwe namen en extra podium op Little Waves!
 
 
Een eerste lading namen – met o.a. Tamino en Mercury Rev als eyecatchers, of earcatchers, zoals u zelf wilt – zorgde al voor een eerste hoeragevoel bij de indieliefhebbers.
Maar er is uiteraard meer!
 
 
 
 
 
Nieuw: singer-songwriter podium
 
 
 
 
Nieuw op Little Waves is het Singer Songwriter Podium. Een stage, badend in een fantastisch decor, de compressorenhal. Eerste headliner voor dit podium is Holly Miranda (us). Onbekend? Onbemind? Laat je dan snel verleiden door al het schoons dat deze koningin van de dream-pop je voorschotelt. Verder verwelkomen we er Wartaal en Bonfire Lakes. Belgisch én straf!
 
 
 
 
 
AFF-stage (hosted by Absolutely Free Festival)
 
 
 
 
Ook AFF programmeert weer een kwartet groepen zoals enkel zij zich kunnen veroorloven. Opkomende en indrukwekkende bands bevolken de sfeervolle exporuimte op 14 april, in volgorde: Catbug, Outer, Yusuf enSlumberland.
 
 
 
 
 
Grote namen van morgen
 
 
 
 
De grote bands van morgen, gevestigde waarden en meer, dat is Little Waves. Met The Academic strikt Little Waves misschien wel dé band van de toekomst! Ze staan intussen ook op de affiche van Rock Werchter én Pinkpop! Tamino start zijn Europese tournee in Genk, en tekende intussen een wereldwijd platencontract bij Communion Records (o.a. Bear’s Den en Ben Howard). Is Little Waves de laatste locatie waar je hem in een unieke intieme setting kan zien? Wij denken van yes!
Check littlewaves.be voor het volledige programma!