KISS allerlaatste keer op tournee en op 2 juni 2021 in Sportpaleis Antwerpen

News

About: 
KISS allerlaatste keer op tournee en op 2 juni 2021 in Sportpaleis Antwerpen
Artist: 
Kiss
Place: 
Sportpaleis Antwerpen
Date: 
Wednesday, 2. June 2021
Greenhouse Talent   EXCLUSIEVE PRESALE
 
 
KISS allerlaatste keer op tournee en op 2 juni 2021 in Sportpaleis Antwerpen
 
 
KISS
 
SHARE   Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 
02.06.2021   Sportpaleis, Antwerpen
Exclusieve voorverkoop vanaf woensdag 22 juli om 10u tot en met vrijdag 24 juli om 9u59
 
  PRESALE  
 
 

De legendarische hardrockband KISS komt voor de allerlaatste keer op 2 juni 2021 naar ons land in Sportpaleis Antwerpen met hits als 'Detroit Rock City', 'Rock and Roll all Nite' en 'I Was Made For Lovin' You'!

We geven je de unieke kans om jouw tickets voor KISS te bestellen vóór de reguliere verkoop van start gaat, omdat je in het verleden tickets kocht voor een gelijkaardig concert georganiseerd door Greenhouse Talent en/of je bent aangemeld op onze nieuwsbrief.

De exclusieve voorverkoop loopt vanaf woensdag 22 juli om 10u tot en met vrijdag 24 juli om 9u59 (of tot wanneer alle tickets in voorverkoop uitverkocht zijn) via de tijdelijke link. Als je toch geen tickets hebt kunnen bestellen, kan je alsnog tickets kopen vanaf vrijdag 24 juli om 10u via de algemene ticketlink.

"The End of the Road Tour"

Na een indrukwekkende carrière die ruim 45 jaar geleden in de Verenigde Staten van start ging, besloot KISS er in 2019 definitief een punt achter te zetten. Wat resulteerde in een "End of the Road Tour" met uitverkochte shows over heel de wereld. In 2019 stonden ze in het kader van hun afscheidstournee op Graspop Metal Meeting met vuur, confetti, vliegende bandleden en natuurlijk geweldige muziek! Door de uitbraak van het coronavirus werd er beslist om het laatste deel van hun afscheidstournee uit te stellen. Vandaag kondigt KISS de nieuwe data van de uitgestelde concerten aan en voegen ze enkele data in Europa toe waaronder ook het concert in het Sportpaleis Antwerpen.

KISS werd in 1973 opgericht door zanger/gitarist Paul Stanley en bassist Gene Simmons, tot op vandaag de stuwende krachten achter het concept dat als geen ander rock-'n-roll aan theatrale performances weet te koppelen.

Na een drietal studioalbums en talloze optredens in de VS scoorde KISS in 1975 het eerste grote succes met de single 'Rock and Roll All Nite’ en het album 'Alive!’, nog steeds een van de beste liveplaten ooit. 'Destroyer’ (1976) maakte van KISS een band die alleen maar de grootste zalen, stadions en festivalweiden zou vullen. Het album 'Dynasty’ (1979) met de hits 'I Was Made For Lovin' You’ en 'Sure Know Something’ maakte hen ook buiten de hardrockscene wereldwijd bekend.

De tournees met telkens overdonderende producties weten keer op keer miljoenen hardrockers te begeesteren. En dat zal ook bij het allerlaatste concert in Sportpaleis Antwerpen niet anders zijn! 

Meld je aan op het Facebookevent om op de hoogte te blijven!

De algemene ticketverkoop start nu vrijdag 24 juli om 10u via greenhousetalent.be.