Julian Lage Trio komt op 14 april naar De Roma in Antwerpen

News

About: 
Julian Lage Trio komt op 14 april naar De Roma in Antwerpen
Artist: 
Julian Lage Trio
Place: 
De Roma in Antwerpen
Date: 
Sunday, 14. April 2024
    Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 

ZO

14.04.2024

De Roma, Antwerpen
Tickets in verkoop vanaf 17 november om 11u00

 

Julian Lage wordt geprezen als een van de meest wonderbaarlijke muzikale talenten en gitaristen van zijn generatie. In zijn trio bereikt het samenspel ongekende hoogten. Op 14 april, 2024 staat Julian Lage Trio in De Roma. Tickets zijn te koop vanaf 17 november om 10u00 via greenhousetalent.com.

 

De New York Times omschreef hem alvast als "een van de meest talentvolle jazzvirtuozen, bezeten van een schijnbaar grenzeloze nieuwsgierigheid". Al meer dan een decennium lang doorkruist hij de uitgestrekte wouden van de Amerikaanse muziekgeschiedenis met een technische virtuositeit die ronduit onberispelijk is.

 

Geboren in het zonovergoten Californië, heeft deze muzikale wervelwind zijn thuishaven gevonden in het bruisende New York. Zijn indrukwekkende muzikale CV spreekt boekdelen, met samenwerkingen die tot de verbeelding spreken. Denk aan legendarische namen zoals Gary Burton en John Zorn, alsook grensverleggende duoprojecten met iconen als Nels Cline, Chris Eldridge en Fred Hersch.

 

Lage's muzikale reis is een odyssee van creativiteit en een viering van de onbegrensde mogelijkheden die de muziek te bieden heeft.

 

Tickets voor Julian Lage Trio in De Roma zijn te koop vanaf 17 november om 10u00 via greenhousetalent.com.