John Fogerty komt met zijn Celebration Tour op donderdag 8 juni 2023 naar het Sportpaleis

News

About: 
John Fogerty komt met zijn Celebration Tour op donderdag 8 juni 2023 naar het Sportpaleis
Artist: 
John Fogerty
Place: 
Sportpaleis Antwerpen
Date: 
Thursday, 8. June 2023
John Fogerty komt met zijn Celebration Tour op donderdag 8 juni 2023 naar het Sportpaleis: Een carrière-retrospectief concert gevuld met het beste uit CCR en in het voorprogramma zijn twee zonen!
 
Na zijn succesvolle passage op TW Classic in 2019 keert één van de grootste iconen uit de rockgeschiedenis na 4 jaar eindelijk terug naar ons land voor een niet te missen concert met al zijn grootste hits: Het beste uit CCR en zijn solo-carrière. Bovendien zal het voorporgramma verzorgd worden door 'Hearty Har', de rockgroep van zonen Shane en Tyler Fogerty!
 
 
 
 
 
DE ULTIEME ROCKLEGENDE KOMT EINDELIJK TERUG NAAR BELGIË...
 
 
Iedereen kent John Fogerty ongetwijfeld nog als leadzanger- en gitarist van Creedence Clearwater Revival. Dankzij zijn uitmuntende songwritervaardigheden maakte hij de hits ‘Bad Moon Rising,’ ‘Proud Mary,’ ‘Have You Ever Seen The Rain,’ en ‘Fortunate Son.’
 
 
Recent verwief John Fogerty bovendien, na 50 jaar, ook de volledige rechten over de muziek van CCR, waarmee hij ingaat tegen de huidige trend van muzikale iconen die hun publicatierechten verkopen. Een unieke zet, die hij zal vieren op 8 juni in het Sportpaleis!
Het officiële persbericht kan je hier lezen.
 
 
Zijn solocarrière nam een hoge vlucht in de jaren 80 met de succesvolle single ‘Centerfield’. Later volgden nog GRAMMY awards en werd hij opgenomen in zowel de Rock and Roll Hall of Fame als de Songwriters Hall of Fame. Naast deze eer ziet hij zichzelf ook prijken in de Rolling Stone lijst met de 100 beste gitaristen en 100 beste zangers aller tijden.
 
 
...MET ZONEN SHANE & TYLER FOGERTY IN HET VOORPROGRAMMA!
 
 
Het voorprogramma zal bovendien verzorgd worden door niemand minder dan Hearty Hear, de rockgroep bestaande uit John Fogerty's eigen zonen Shane en Tyler: In het verleden tourden ze al samen met hun vader, en in 2012 richtten ze hun eigen band 'Hearty Har' op, intussen gekend voor hun opzwepende liveshows. Met de muzikale genen van hun vader, belooft het alvast een spetterend begin te worden van een niet te missen avond!
 
 
 
 
Zijn terugkeer liet even op zich wachten, maar op donderdag 8 juni 2023 zal de rocklegende dan eindelijk het podium van het Sportpaleis betreden om er zijn sterke reputatie te bewijzen en het beste van zichzelf te geven tijdens een carrière-retrospectief concert. Mis het niet en koop nu je tickets!
 
 
 
Aangekochte tickets voor zijn originele concert blijven geldig.
Tickets voor de nieuwe datum zijn vanaf heden te koop via www.gracialive.be