Eerste 35 namen voor Paaspop 2018; gratis Launch Party 24-11 in Schijndel; start vvvk Early bird-tickets zaterdag 25-11 om 10:00 uur

News

About: 
Eerste 35 namen voor Paaspop 2018; gratis Launch Party 24-11 in Schijndel; start vvvk Early bird-tickets zaterdag 25-11 om 10:00 uur
Place: 
terrein De Molenheide in Schijndel

December mag dan de feestelijkste maand van het jaar zijn; het restant van november klapt er anders ook aardig op qua festiviteiten. Allereerst is er aanstaande vrijdag 24 november vanaf 17.00 uur de gratis Paaspop Launch Party in het centrum van Schijndel: een gratis toegankelijk pop-up minifestival met live optredens. Bovendien worden (alleen) tijdens deze pre-party alvast (fysieke) Early Bird-tickets verkocht. Op zaterdag 25 november start dan vervolgens om 10.00 uur de online ticketverkoop van de Early Birds; voor veel festivalliefhebbers een fiësta op zich. En dan is er nóg een feestelijk moment: de eerste 35 van de ongeveer 200 acts voor Paaspop, dat volgend jaar van vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april op terrein De Molenheide in Schijndel wordt gehouden. De trailer staat hier.

De eerste Apollo-acts (alfabetisch)
De Jeugd Van Tegenwoordig, Dotan, Guus Meeuwis, Kensington, Lil’ Kleine LIVE, Nothing But Thieves.

Op de vele andere podia die Paaspop rijk is staan (alfabetisch) ANBU, Avatar, Bökkers, Big Bat, Birth of Joy, Boef, The Boxer Rebellion, Boys Noize, Death Alley, Demob Happy, Die Lustige Schlagerfreunden, The Dirty Daddies, Frank Carter & The Rattlesnakes, Freddy Moreira, James TW, La Fuente, LNY TNZ, Lucas & Steve, Mambo Kurt, Martijn Fischer, Millionaire, Monty Picon, Obituary, Popa Chubby, The Rumjacks, Secret Cinema b2b Egbert Live, Sub Zero Project, Yung Nnelg.

 

 
De komende maanden tot aan Paaspop worden de overige (ongeveer) 170 acts bekend gemaakt. Het programma tot nu toe staat hier.

Verkoop Early Bird-tickets en Paaspop Launch Party
Net als dit jaar wordt de start van de Early Birds-verkoop komende vrijdag 24 november vanaf 17.00 uur gevierd met de gratis toegankelijke Paaspop Launch Party op de Markt in Schijndel. Bezoekers kunnen vanaf 17.30 uur fysieke tickets kopen (alleen hier!) die in een speciale verrassende verpakking zijn gestoken - en ze kunnen er ook dansen, feesten, mooie prijzen winnen en genieten van diverse optredens.

Early Bird-tickets
Zaterdag 25 november om 10.00 uur start de voorverkoop van de Early Bird-tickets via de website

 
* 3 dagen: € 105,-
* 3 dagen incl camping: € 125,-
* Young & Free 3 dagen: € 79,-
* Young & Free incl camping: € 85,-
* Camper/caravan € 20,-
Zie voor alle details het bijgevoegde persbericht.
 
Paaspopcamping ‘Paradise City’ in 2018 opnieuw omgetoverd tot een sfeervol stadje
Paaspop legt zijn gasten graag in de watten en tovert de tot ‘Paradise City’ gedoopte camping komend jaar weer om in een uiterst sfeervol stadje dat opnieuw een dikke upgrade qua faciliteiten krijgt. De ruime keuze aan accommodatie blíjft (van basic tot het luxe Paaspop Resort met zijn eigen luxe sanitair, sfeervolle verlichting, prettige loungeplekken en een eigen check in/ontvangst). Dat geldt ook voor het entertainment (beauty salon, kampvuur, bioscoop, silent disco) alsmede de dit jaar geïnitieerde en alom bejubelde ‘vrienden-area’, waar groepen vrienden hun eigen campingplek kunnen inrichten met bijvoorbeeld een eigen Dixi toilet en stroom op maat. De accommodatie met alle prijzen en details staan overzichtelijk op de website.
 
Website & Social Media
Volg de Paaspop website en social media (Facebook, Twitter) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuws.