Delirium Blues Festival stopt ermee

News

About: 
Delirium Blues Festival stopt ermee
Artist: 
Delirium Blues Festival
Place: 
Roeselaere
Date: 
Friday, 5. January 2018

De drieëntwintigste editie van het festival in Roeselare afgelopen lente was de laatste editie. 

De organisatie van Delirium Blues Festival heeft zelf besloten er een punt achter te zetten, na drieëntwintigste edities.

Organisator Dominiek Hemeryck reageert: Aanhoudende gezondheidsproblemen heeft me doen inzien om verder met het festival te gaan onmogelijk wordt, daar ik de voorbereiding volledig alleen draagde.  "Ik wil graag alle vrijwilligers - en dat zijn er velen over de jaren heen - bedanken die het mogelijk gemaakt hebben om van Delirium Blues Festival een gezellig festival te maken. Iedereen die hier aan meegewerkt heeft, mag bovendien met enige trots terugkijken op wat we samen gerealiseerd hebben. Het festival werd voor het eerst georganiseerd is 1995, toen nog te Handzame.   

Delirium Blues Festival mocht in die drieëntwintig jaar heel wat mooie artiesten ontvangen: Alvin Youngblood Hart, Melvin Taylor, Sharrie Williams en Snowy White zijn maar enkele van het rijkgevulde line-up van Delirium Blues.

Ook was Dominiek enkele edities mede organisator van Delirium Rock Festival. En organiseerde Hemeryck honderden café optredens, van rock over blues.