De Bosuil - Weert: Manfred Mann's Earth Band, The Legend of Springsteen(met leden van Ultimate Eagles), Aankomend/Nieuw programma en meer!

News

About: 
De Bosuil - Weert: Manfred Mann's Earth Band, The Legend of Springsteen(met leden van Ultimate Eagles), Aankomend/Nieuw programma en meer!
Place: 
De Bosuil - Weert
 
 
Manfred Mann's Earth Band, The Legend of Springsteen, Aankomend/Nieuw programma en meer!
 
 
 
 
 
 
zo 5 feb
NIEUW: Manfred Mann's Earth Band

Manfred Mann heeft beslist muziekgeschiedenis geschreven. Veel van zijn hits, van "Mighty Quinn", "Blinded By The Light" of "Davy's On The Road Again" hebben een klassieke status.

Manfred Mann richtte in 1971 zijn legendarische Earth Band op. Tot op de dag van vandaag inspireert Manfred Mann's Earth Band niet alleen hun vaste publiek, maar ook talloze jonge fans.

Klik hier voor tickets
 
 
 
 
 
 
 
vr 10 feb
NIEUW: The Legend of Springsteen

We zijn erg enthousiast om de gloednieuwe show aan te kondigen met leden van de Ultimate Eagles, ze brengen een eerbetoon aan The Boss himself. The Legend of Springsteen is voor het eerst in Nederland en wij zijn heel blij dat ze bij De Bosuil hun Nederlandse debuut maken!

klik hier voor tickets
 
 
 
AANKOMENDE CONCERTEN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
do 24 nov
TIP: Tygers of Pan Tang

Tygers Of Pan Tang heeft eigenlijk geen introductie nodig. Deze Engelse band bestaat sinds 1978 en is samen met bands als Iron Maiden, Saxon en Def Leppard een belangrijk onderdeel van de New Wave Of British Heavy Metal. Als graag geziene gast op de grote festivals als Rock Hard, Keep it True, Barcelona Rock Fest en Bang your Head zijn we dan ook trots Tygers of Pan Tang uit te kunnen nodigen in De Bosuil!

Klik hier voor tickets
 
 
 
 
 
NIEUW TOEGEVOEGD