Concertprogramma De Boerderij - Zoetermeer

News

About: 
Concertprogramma De Boerderij - Zoetermeer
Artist: 
De Boerderij
Place: 
Zoetermeer
Anika Nilles

Anika Nilles (drummer Jeff Beck) & band
Donderdag 25 mei 2023

 

De Duitse Anika Nilles was drummer bij de in januari overleden Jeff Beck tijdens zijn laatste wereldtournee in 2022. Ze is met meer dan 23 miljoen views op online platforms één van de meest invloedrijke drummers van de 21e eeuw en een inspiratie voor vrouwen over de hele wereld. Inmiddels heeft zij al drie albums op haar naam staan. Haar geluid is een smeltkroes van jazz, funk, rock en pop.

MEER INFO >

DeWolff + Dawn Brothers

DeWolff & special guests Dawn Brothers
Zondag 4 juni 2023

 

Een band die zich niet meer hoeft te bewijzen: DeWolff heeft alle zalen en festivals al platgespeeld. Robin Piso en Luka en Pablo van de Poel zijn enkele van de meest gedreven, energieke en virtuoze muzikanten die je ooit zult tegen komen. Bovendien blijven ze constant vernieuwen en verrassen. Deze avond nemen zij hun muzikale vrienden Dawn Brothers als special guests mee.

MEER INFO >

Big Big Train & support Dim Gray

Dim Gray opnieuw support bij Big Big Train
Zaterdag 26 augustus 2023

 

Op 26 augustus staat Big Big Train opnieuw in de Boerderij. Het voorprogramma wordt wederom verzorgd door de talentvolle band Dim Gray, de band van toetsenist/zanger Oskar Holldorff. Denk aan Oak, Tears for Fears en een tikje Steven Wilson, dit alles op aanstekelijke wijze gebracht.  

MEER INFO >

JONG TALENT IN HET PODIUMCAFÉ

Riot/Farm: Captain Scarlet & Pyke

Riot/Farm presents Captain Scarlet & Pyke
Donderdag 6 april 2023

 

Riot/Farm is een co-productie van Poppodium Boerderij en het Haagse Riot Booking, dat uitsluitend jonge, getalenteerde bands in haar roster heeft. Dit voorjaar zie je een selectie van deze bands live in actie in het Podiumcafé van de Boerderij. We starten op 6 april met de melancholische indierock van Captain Scarlet en de indie electropop van singer-songwriter Pyke en zijn band.

MEER INFO >

DEZE WEEK @ CREATIVECOLORS ZAAL

Edwin Evers Band

Edwin Evers Band - UITVERKOCHT
Vrijdag 24 maart 2023

 

Edwin Evers Band Presenteert: 80’s Tour Part 2. Gaandeweg het jaar kwamen er zoveel liedjes bij de band naar boven die ze nog niet hebben kunnen doen, dat ze hebben besloten de 80’s Tour Part 2 te doen. Een compleet nieuwe show met muziek uit dit geweldige decennium. De band heeft er zin in, hopelijk jullie ook! De show is inmiddels volledig uitverkocht, er zijn ook geen kaartjes meer aan de avondkassa te verkrijgen.

Kingfisher Sky plays Kate Bush

Kate Bush by Kingfisher Sky
Zaterdag 25 maart 2023

 

Kingfisher Sky heeft haar bewondering voor Kate Bush nooit onder stoelen of banken gestoken. Het oeuvre van Kate Bush was altijd al een grote bron van inspiratie voor deze Haagse muzikanten. Na incidentele covers op hun setlist van bijv. Cloudbusting en Running up that Hill wilde de band graag een hele show in het teken van Kate Bush. Uiteraard met alle klassiekers!

MEER INFO >

Lachy Doley Group

Lachy Doley Group
Zondag 26 maart 2023

 

De Australische Lachy Doley krijgt de meest ongelooflijke en intense klanken uit zijn '57 Hammond C3 en 70's Whammy Clavinet. Hij wordt ook wel de Jimi Hendrix van het Hammond-orgel genoemd. Bovendien beschikt hij over een krachtige blues stem en zijn de teksten recht uit het hart. Lachy zorgt met zijn bassist en drummer voor een onvergetelijke show.
Support: Copperhead County

MEER INFO >

Lee Ritenour & band

Lee Ritenour & band
Dinsdag 28 maart 2023

 

Alle groten der aarde willen met Lee Ritenour samenwerken. Denk aan Steely Dan, Quincy Jones, Dizzy Gillespie, Pink Floyd, Art Garfunkel, Aretha Franklin, George Benson en Frank Sinatra. In zowel fusion, pop en jazz heeft hij, in zijn carrière van maar liefst vijf decennia, een plek weten te veroveren. Op het palmares van deze legendarische gitarist staan meer dan 40 albums, 1 Grammy en 16 nominaties. Deze avond kun je deze jazz-veteraan met band bewonderen in de Boerderij.

MEER INFO >

UITGELICHT

Massada

Massada viert 50 jarig jubileum
Zaterdag 30 september 2023

 

Het legendarische Massada bestaat 50 jaar. De band, met grotendeels Molukse muzikanten, zorgde in de jaren '70 en '80 voor een nieuw geluid in de Nederlandse muziekwereld. Vijtig jaar later staat dit unieke gezelschap nog steeds vol overgave op het podium. Ze vieren hun jubileum met het boek 'Astaganaga 50 Jaar Massada' en natuurlijk een concerttour waarbij ze op 30 september de Boerderij aandoen.

MEER INFO >

BIJ DE BUREN @ PAARD DEN HAAG

Tangerine Dream

Tangerine Dream
Woensdag 31 mei 2023

 

Tangerine Dream is een van de belangrijkste bands uit de begindagen van de elektronische muziek. Zo stonden ze aan de wieg van Berlijnse School, Krautrock en New Age. De band heeft veel verschillende formaties gekend met pioniers uit de Berlijnse elektronische muziek. Deze electro helden stonden een aantal keer in de Boerderij en nu kun je ze gaan bewonderen in Paard, Den Haag.

MEER INFO >

 
  Facebook   Twitter   Web   Flickr   Instagram