Concerten in CCHA in Hasselt

News

About: 
Concerten in CCHA in Hasselt
Place: 
CCHA - Hasselt

do 27 & vr 28 jan 2022
Hooverphonic mét orkest in CCHA! 

Hooverphonic behoeft geen introductie meer. In 1996 verscheen de band rond Alex Callier en Raymond Geerts op de Belgische muziekscène met A new stereophonic sound spectacular, een album dat meteen het pad effende voor hun (inter)nationale doorbraak én een hele resem classics. 

Callier en Geerts hebben in de loop der jaren samengewerkt met een verschillende uitzonderlijk getalenteerde zangeressen, maar ze zijn ongelooflijk blij dat ze opnieuw herenigd zijn met Geike Arnaert, voor velen nog steeds dé stem van Hooverphonic. 

Na 2 uitverkochte concertreeksen met orkest in 2012 en 2016/2017 in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen speelt Hooverphonic opnieuw een beperkte tour mét orkest in de beste zalen van het land. Mét - voor de 6de keer al ondertussen - halte in CCHA! Meer moeten we niet zeggen, toch?

BESTEL NU JE TICKETS!

 

Admiral Freebee
do 16 dec 2021 - 20 u

Admiral Freebee brak door na zijn deelname aan Humo's Rock Rally, editie 2000. Nu dik 20 jaar later en 5 jaar na Wake up and dream is hij zowaar helemaal terug! Maar dan anders. Eerste single No ordinary moments deed alvast het beste vermoeden, en album The gardener lost de verwachtingen in (met alvast 4 sterren in Humo en De Standaard!).

INFO & TICKETS
Axelle Red - A very special Christmas
di 21 dec 2021 - 20 u

Axelle Red duikt in haar platenkast en maakt een bloemlezing van haar favoriete kerstsongs. Het resultaat? Een rist Christmas classics, veelal in een soulversie, aangevuld met eigen materiaal dat de sfeer van kerst uitademt en hier en daar een gloednieuw nummer. Verwacht je aan muzikaal vuurwerk mét enkele special guests in 'haar Hasselt'!

INFO & TICKETS
SX - Unplugged
wo 16 mrt 2022 - 20 u
SX viert een eerste decennium, en toont zich eenmalig én in een beperkt aantal zalen volledig ontdaan van hun elektronische geluid, én met extra muzikale versterking van Tom Pintens (Het Zesde Metaal en Tamino) en Tom Coghe (Goose). Als een bijzondere live metamorfose met gekend repertoire én nieuw werk.
INFO & TICKETS
Milow - Unplugged tour 2022
wo 13 apr 2022 - 20 u

Met zijn warme stem en een gouden gevoel voor melodie verovert Milow de harten van een steeds groter publiek. Omringd door zijn trouwe compagnons Tom Vanstiphout en Nina Babet neemt hij ons unplugged mee in zijn wonderlijke universum. Met uitgepuurde songs, oude én nieuwe. 6 jaar na zijn vorige passage terug in CCHA!

INFO & TICKETS
Soulsister
wo 8 jun 2022 - 20 u

In 2016 speelde Soulsister 2 uitverkochte concerten in CCHA. 5 jaar later staan de heren er weer met hun unieke mix van soul, pop en rock. Met volle overtuiging. Een hitmachine in uitgebreide bezetting, compleet met blazers, percussionist en algehele feest- en speelvreugde! 

INFO & TICKETS