Bryan Adams komt op 1 oktober naar de Rockhal in Luxemburg

News

About: 
Bryan Adams komt op 1 oktober naar de Rockhal in Luxemburg
Artist: 
Bryan Adams
Place: 
Rockhal in Luxemburg
Date: 
Tuesday, 1. October 2024
    Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 

DI

01.10.2024

Rockhal, Esch-sur-Alzette
Tickets te koop vanaf vrijdag 23 februari om 10u00

 

VR

04.10.2024

Rotterdam Ahoy, Rotterdam
Tickets te koop vanaf vrijdag 23 februari om 10u00

 

Op dinsdag 1 oktober komt Bryan Adams naar de Rockhal in Luxemburg in het kader van zijn 'So Happy It Hurts’ world tour. Tickets zijn te koop vanaf 23 februari om 10u00 via greenhousetalent.com.

 

Ook een internationaal gevierde muzikant als Bryan Adams zat noodgedwongen gewoon thuis tijdens de wereldwijde pandemie, dromend van het podium en met een alsmaar groter wordende speelhonger. In 2023 kon hij opnieuw met succes zijn gitaar live inpluggen en het smaakte beduidend naar meer. Na Amerika en Mexico in het voorjaar is Europa in het najaar aan de beurt. Adams heeft dan ook de reputatie van één van de meest opwindende live performers op deze planeet te zijn. Wie reeds vier decennia regelmatig albums uitbrengt en Hits met een hoofdletter schrijft, kan zonder al te veel kopzorgen de ultieme songcatalogus voorschotelen voor een opwindende concertavond. 'Summer of 69’, 'Run To You’, '(Everything I Do) I Do It For You’, 'Heaven’, 'It’s Only Love’, 'Cuts Like A Knife’, 'Somebody’ of 'Can’t Stop This Thing We’ve Started’ passeren ongetwijfeld de revue maar Adams brengt ook nieuw werk.

 
 
 
 
 

De nieuwe songs uit zijn jongste, twee jaar geleden verschenen album 'So Happy It Hurts’ zijn zeventiende met een Grammy genomineerde studioplaat - krijgen sowieso een tweede leven op het podium door de energie van de zanger/gitarist, zijn goed geoliede band en de interactie met het publiek. Bryan Adams verkocht in zijn carrière miljoenen platen en kan zonder valse bescheidenheid drie Academy Award-nominaties, vijf Golden Globe-nominaties, een Grammy Award en twintig Juno Awards achter zijn naam schrijven. Bryan Adams en het podium zijn duidelijk voor elkaar gemaakt. De wereld rondtrekken maakt hem intens gelukkig. Meer zelfs: 'So Happy It Hurts’.

 

Tickets voor Bryan Adams zijn te koop vanaf 23 februari om 10u00 via greenhousetalent.com.