Axelle Red stelt in december 2022 haar winter wonderland voor met kersttour 'A Very Special Christmas'

News

About: 
Axelle Red stelt in december 2022 haar winter wonderland voor met kersttour 'A Very Special Christmas'
Artist: 
Axelle Red

Axelle Red stelt in december 2022 haar winter wonderland voor met kersttour 'A Very Special Christmas'

 
 

 

 
    Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 

DO

15.12.2022

CCHA/cultuurcentrum, Hasselt

 

VR

16.12.2022

CCHA/cultuurcentrum, Hasselt

 

ZA

17.12.2022

Koninklijk Circus, Brussel

 

DI

20.12.2022

Het Depot, Leuven

 

WO

21.12.2022

Stadsschouwburg, Brugge

 

DO

22.12.2022

Stadsschouwburg, Brugge

 

DI

27.12.2022

Théâtre de Namur, Namen

 

WO

28.12.2022

De Roma, Antwerpen

 

Hoewel ze werd geboren in februari is Axelle Red diep vanbinnen altijd een kerstkind geweest. Van jongs af was ze al dol op de magie van kerst, de boom, de lichtjes, de versieringen, de ambiance en - dat spreekt - de kerstliedjes, die ze steevast associeerde met een gevoel van menselijke warmte, verzoening en verbondenheid.

 

In december 2022 gaat Axelle Red op tournee met 'A Very Special Christmas’, een reeks kerstconcerten waarvoor Axelle diep in haar platenkast dook en een bloemlezing maakte van haar favoriete kerstsongs voor een avondvullende special. Het leverde een rist Christmas classics op, veelal in een soulversie. Deze tijdloze juweeltjes worden aangevuld met eigen materiaal dat de sfeer van kerst uitademt. Tickets en info via greenhousetalent.com

 

Kerst duurde bij Axelle altijd wat langer en dat is eigenlijk nog steeds zo. Het zal dan ook niemand verbazen dat het maken van een kerstalbum al jarenlang op haar persoonlijke wishlist stond. Na haar nieuwe versie van 'Santa Claus is Coming To Town' afgelopen jaar, zal Axelle Red op 4 november een volledig kerstalbum releasen, 'Axelle Red - The Christmas Album' (via Universal Music). 

 

Ik ben gek op kerst, altijd geweest, ik vind er werkelijk alles geweldig aan, het chique én de kitsch! Voor mij draait het allemaal om liefde, tradities, familie, veel muziek en herinneringen aan de gezellige tijd die ik had toen ik opgroeide als kind en de eindejaarsperiodes met mijn eigen gezin - en dat is wat ik wil overbrengen met deze shows. Het wordt een feest van herkenning en vreugde, en ongetwijfeld ook van ontroering." - Axelle Red

 

Verwacht u aan muzikaal vuurwerk en een trip met de artieste door haar persoonlijke winter wonderland. En betoverende nummers zoals 'Santa Claus Is Coming To Town’, 'Let It Snow’ en 'Santa Baby’, maar ook 'Sleigh Ride’, 'White Christmas’ en 'Rudolph The Red Nosed Reindeer’. 'Axelle Red - A Very Special Christmas’, a dream come true!