Amerikaanse singer-songwriter Sabrina Carpenter komt op 23 juni naar La Madeleine in Brussel

News

About: 
Amerikaanse singer-songwriter Sabrina Carpenter komt op 23 juni naar La Madeleine in Brussel
Artist: 
Sabrina Carpenter
Place: 
La Madeleine in Brussel
Date: 
Friday, 23. June 2023

VR

23.06.2023

La Madeleine, Brussel
De ticketverkoop start op 3 februari om 10u

 

De 23-jarige Amerikaanse singer-songwriter én actrice Sabrina Carpenter komt dit jaar voor de tweede keer naar België. Na een eerste passage enkele jaren geleden in de Trix in Antwerpen, staat ze dit keer in La Madeleine in Brussel met haar "emails i can’t send” tour op 23 juni 2023. Tickets zijn te koop vanaf 3 februari om 10u via greenhousetalent.com.

 

De songwriter heeft een reeks creatieve en persoonlijke transformaties ondergaan in de aanloop naar haar debuutalbum "emails i can’t send” dat vorige zomer uitkwam en ondertussen miljoenen streams heeft behaald op alle platformen. Ze levert het ene anthem na het andere af, waarmee ze meerdere gouden en platina platen heeft binnengerijfd.

 
 
 
 

Sinds haar debuut met "Eyes Wide Open” in 2015 heeft Sabrina zich ontwikkeld als zangeres, songwriter en performer, maar steeds onder haar eigen voorwaarden. Naast uitverkochte shows op meerdere continenten, heeft ze samengewerkt met Zara Larsson, Farruko en Saweetie. Haar dynamische filmografie omvat alles van haar eerste hoofdrol in de Tribeca Film Festival favoriet van 2019, "The Short History of the Long Road”, tot de Netflix Original megahit "Work It”, die ze overigens ook produceerde. In 2022 speelde ze mee in de komische thrillerfilm 'Emergency’ (Amazon Prime), die in première ging op het Sundance Film Festival. Andere belangrijke credits zijn Clouds en de Broadway productie van Mean Girls. Geen wonder dat Forbes haar op de lijst "30 under 30" plaatste. "emails i can’t send” vertelt Sabrina's verhaal als nooit tevoren. Het album laat zien dat Sabrina weigert de gemakkelijke weg te nemen, haar kwetsbaarheden omarmt en groei verwelkomt. Het resultaat is een diep intieme kijk op de innerlijke werking van haar geest; haar gedachten, gevoelens en alles daartussenin.

 

"Skin", de eerste single van de meest recente plaat, leverde haar wereldwijd succes op en werd meteen ook haar eerste Billboard Hot 100 hit. Haar laatste single "Nonsense" heeft bijna 89 miljoen streams gegenereerd via DSP's. De bijbehorende videoclip debuteerde op #2 op YouTube en werd in de eerste 72 uur meer dan 1,6 miljoen keer bekeken. Sabrina's nieuwste album behaalde wereldwijd meer dan 320 miljoen streams.

 

Voor de Noord-Amerikaanse "email's i can’t send” tour vlogen alle tickets op minder dan een dag de deur uit. Op 23 juni komt de singer-songwriter naar La Madeleine in Brussel. Tickets zijn te koop vanaf 3 februari om 10u via greenhousetalent.com.