Amerikaanse singer-songwriter Melissa Etheridge komt deze zomer twee keer naar België

News

About: 
Amerikaanse singer-songwriter Melissa Etheridge komt deze zomer twee keer naar België
Artist: 
Melissa Etheridge
GreenhouseTalent

CONCERTNIEUWS

 
 
 

 

Amerikaanse singer-songwriter Melissa Etheridge komt deze zomer twee keer naar België

 
 

 

 
    Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 

ZO

26.06.2022

De Roma, Antwerpen
Tickets zijn nu te koop

 

ZO

10.07.2022

Kursaal, Oostende
Tickets zijn nu te koop

 

Meer dan twee jaar geleden stond Melissa Etheridge op het podium van De Roma om de 25ste verjaardag van haar legendarische album Yes I Am te vieren. Met een daverende show toonde ze dat ze nog steeds één de grootste vrouwelijke rockiconen aller tijden is. Op 26 juni trekt de Amerikaanse singer-songwriter opnieuw naar De Roma én ze houdt op 10 juli halt in het Kursaal Oostende. Tickets zijn nu te koop via www.greenhousetalent.com.

 

Melissa Etheridge is een podiumbeest pur sang en kan niet wachten om terug naar Europa te komen. In 2022 is het eindelijk zo ver: "The wait is finally over. It has been way too long since I have been to Europe. I am so excited to bring this tour over the pond to see all of you!.”

 

Omdat haar Europese fans zo lang hebben moeten wachten, belooft Melissa om op haar nieuwe tour al haar hits te spelen. En dat zijn er veel, heel veel. Come To My Window, I’m The Only OneI Want To Come OverAngels Would Fall en, uiteraard, het onsterfelijke Like The Way I Do

 

Melissa Etheridge is niet het soort rockster dat lang geleden geweldige platen uitbracht en dan op haar lauweren ging rusten. Ze blijft nieuw werk maken en slaat graag nieuwe paden in. In 2011 debuteerde ze op Broadway als tijdelijke vervanger van Green Day-zanger Billie Armstrong in de rockopera American Idiot, en in 2016 bracht ze met MEmphis Rock & Soul nog een geweldige plaat uit met klassiekers vanop het legendarische funk- en soullabel Stax Records. Twee jaar geleden verraste ze met The Medicine Show, een fel bejubelde, stampende rockplaat.  

 

Live is Melissa Etheridge een rasechte performer die haar fans maar wat graag meeneemt in een stevig rockende trip down memory lane. Nadat ze recent enkele live-albums uitbracht voel je aan alles bij Melissa dat het kriebelt om terug op dat podium te staan.

 

Tickets voor haar optredens in De Roma en Kursaal Oostende zijn te koop via www.greenhousetalent.com.