Amerikaanse rockband Gov’t Mule komt op 17 november naar het Koninklijk Circus in Brussel

News

About: 
Amerikaanse rockband Gov’t Mule komt op 17 november naar het Koninklijk Circus in Brussel
Artist: 
Gov't Mule
Place: 
Koninklijk Circus; Brussel
Date: 
Friday, 17. November 2023
    Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 

VR

17.11.2023

Koninklijk Circus, Brussel
Tickets beschikbaar vanaf vrijdag 30 juni, 10u00

 

Op 17 november staat de Amerikaanse rockband Gov’t Mule in het Koninklijk Circus. Ervaar de muzikale reis van Gov't Mule, begeleid door hun twaalfde studioalbum, "Peace...Like a River”. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 30 juni, om 10u00 via greenhousetalent.com.

 

Gov't Mule, bestaande uit Warren Haynes, Matt Abts, Jorgen Carlsson en Danny Louis, staat bekend om hun muzikaliteit en soulvolle live optredens. Met een discografie die meer dan twintig jaar omspant, blijft de band wereldwijd het publiek boeien met hun unieke geluid, genre-overschrijdende muziek en onwrikbare toewijding aan hun vak.

 

 
 
 

Hun nieuwste plaat "Peace...Like a River”, mede geproduceerd door Warren Haynes en John Paterno, biedt een samensmelting van structuur en spontaniteit. Het studioalbum mengt naadloos beknopte songcraft met de kenmerkende instrumentale verkenningen van de band, samengebonden door Haynes' diepgaande lyrische thema's. Een constellatie van getalenteerde gastartiesten, waaronder Billy F. Gibbons, Billy Bob Thornton, Ruthie Foster, Ivan Neville en Celisse, verrijken het album en tillen de luisterervaring naar buitengewone hoogten.

 

Reflecterend op de totstandkoming van het album, zegt Warren Haynes: "De meeste van deze nummers zijn geschreven tijdens de lockdown, maar ik heb er bewust voor gekozen om niet stil te staan bij Covid-centrische thema's. In plaats daarvan wilde ik me verdiepen in de verschillende aspecten van de muziek. Ik wilde me verdiepen in de veranderingen die we allemaal meemaakten en de nieuwe waardering die we ontwikkelden voor dingen die vanzelfsprekend waren."

 

Met hun niet aflatende toewijding aan het creëren van tijdloze muziek, streeft Gov't Mule ernaar om naast de legendarische artiesten te staan die hen beïnvloed hebben. Haynes drukt zijn wens uit dat "Peace...Like a River” luisteraars meevoert naar een vervlogen tijdperk en zegt: "Ik hoop dat iemand naar dit album luistert en zich afvraagt of het in de jaren '70 is gemaakt, omdat ze het toen gemist hebben!".

 

Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 30 juni, om 10u00 via greenhousetalent.com.