Woody Allen & The Eddy Davis New Orleans Jazz Band op zaterdag 22 juni in BOZAR, Brussel

Agenda

Artist: 
Woody Allen & The Eddy Davis New Orleans Jazz Band op zaterdag 22 juni in BOZAR, Brussel
Date: 
22/06/2019
Time: 
20h00
Venue: 
Bozar
Place: 
Brussel
    CONCERTNIEUWS
 
 
Woody Allen & The Eddy Davis New Orleans Jazz Band op zaterdag 22 juni in BOZAR, Brussel
 
 
Woody Allen And The Eddy Davis New Orleans Jazz Band
 
SHARE   Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 
22.06.2019   Paleis voor Schone Kunsten, Brussel
Tickets zijn meteen te koop.
 
  TICKETS  
 
 

Woody Allen & The Eddy Davis New Orleans Jazz Band starten hun Europese tour met een exclusieve show in Brussel. Het is van in 2007 geleden dat Woody Allen naar België kwam, toen stond hij in een uitverkochte BOZAR. De beroemde filmmaker is tevens klarinettist en brengt met musical director Eddy Davis en hun formatie op zaterdag 22 juni opnieuw een bezoek aan BOZAR in Brussel.

De show wordt geïmproviseerd zonder een vaste setlist en bestaat uit een gevarieerde collectie vroege twintigste-eeuwse liedjes, hymnes, blues, geïnspireerd op het werk van legendarische artiesten zoals Sidney Bechet, George Lewis, Johnny Dodds, Jimmie Noone en Louis Armstrong.

Al 36 jaar vermaken Woody en zijn New Orleans Jazz Band, onder leiding van muzikaal leider Eddy Davis, het publiek met een unieke mix van muziek geïnspireerd op New Orleans. In 1996 deden zij hun allereerste Europese tournee, waarin ze negentien concerten in 21 dagen speelden. Dat werd vastgelegd voor de veelgeprezen documentaire Wild Man Sings the Blues, die werd verfilmd door de Oscarwinnende regisseur Katherine Bigelow, die Woody en de band gedurende de tour volgde.

Woody Allen komt niet vaak naar Europa voor optredens, alleen deze zomer staat hij in München, Milaan, Amsterdam en in BOZAR in Brussel.

Tickets zijn meteen te koop via greenhousetalent.be.