WEERT HARD! 2021

Agenda

Artist: 
WEERT HARD! 2021
Date: 
23/10/2021
Time: 
19h30
Venue: 
De Bosuil
Place: 
Weert

WEERT HARD! 2021

ZATERDAG 23 OKTOBER    start 19:30 / open 19:00  € 15,- /  € 18,- 
 

Weert Hard is een festival voor underground en alternatieve muziekliefhebbers. De organisatie wil talent uit Weert en omgeving stimuleren, motiveren én op de kaart zetten. Metal, hardcore/punk en alternatieve rock ‘van eigen bodem’ in De Bosuil.

 

 

 

Born From Pain
Meer dan twintig jaar draaien ze al mee in de hardcorewereld maar er staat nog lang geen vervaldatum op één van de belangrijkste exportproducten van Nederland. Integendeel zelfs! In 2019 bracht Born From Pain nog een nieuwe plaat uit, getiteld ‘True Love’. Nog steeds met dat herkenbare agressieve geluid, D-Beat invloeden, en pure metal riffs. Tourden eerder met Hatebreed, Madball, Napalm Death en Six Feet Under en stonden op festivals als Wacken Open Air, With Full Force Open Air, Waldrock Festival, Pressure Fest, Hell Fest.
De pit in!

Speed Queen
Speed Queen uit België speelt high speed, energetisch, “bitchin’ heavy metal” of noem het hoe je wilt: 80’s revival, new wave of Belgische heavy metal of gewoon rock ‘n roll… De versterkers van deze mannen gaat tot 11!

Blood Of Kings
Oldschool hardcore gecombineerd met het beste van Eurocore en 80’s crossover dat is Blood Of Kings. Deze gecombineerde stijlen zorgen ervoor dat je elke keer weer vastgegrepen en meegesleurd wordt in de commotie. Blood Of Kings maakt hardcore zoals het bedoelt is; hard, snel, grof en smerig.

Kerbeross
Kerbeross, een orchestral deathmetal band uit België. Verwacht je aan een verfijnde en epische set!
Voor de fans van groepen zoals: Epica, Fleshgod Apocalypse, Killswitch Engage, Trivium tot zo ver als Gojira, Periphery of Dimmu Borgir. .

Defeated Decade
Een mix van moderne en old-school hardcore met een duidelijke politieke, sociale of persoonlijke boodschap.
Hun muziek heeft er al meermaals voor gezorgd dat het publiek door de zaal vliegt.
Voor de fans van groepen zoals: Stick To Your Guns, Terror, Comeback Kid, Trapped Under Ice, The Ghost Inside, etc…

DJ GUN
Alle bands worden geïntroduceerd en afgeserveerd door niemand minder dan DJ GUN
Metal, hardcore, rock en foute klassiekers op vinyl. Als hij geluid maakt, dan het liefste zoals je moeder hem ook wilt: hard, kneiterhard!


Je kan een concert bij De Bosuil bezoeken als je:

1. Volledig gevaccineerd bent
of
2.  Een herstelbewijs hebt (in de afgelopen 6 maanden corona gehad hebt)
of
3. Een Testen Voor Toegang toegangsbewijs hebt.

Deze drie mogelijkheden kunnen getoond worden in de CoronaCheck-App op je smartphone (geüpdatete versie). Kun je dit (nog) niet in de App dan is een schriftelijk bewijs ook toegestaan.
Meer informatie: klik hier