Tova Leigh

Agenda

Artist: 
Tova Leigh
Date: 
14/09/2024
Time: 
20 00
Venue: 
De Vooruit
Place: 
Gent

De Londense Tova Leigh komt naar Gent met haar spinternieuwe 'one-woman'-show: Van de mentale belasting en het gehaaste vrouwensyndroom tot opvliegers en waarom het geheim van een van een gezond huwelijk het slapen in verschillende slaapkamers is. Ga mee met bestsellerauteur en wereldwijde internetsensatie Tova Leigh als ze alles vertelt over trouwen, perimenopauze, ouderschap en meer. Van doorgezakte tieten en keizersnedes tot nachtelijk zweten, feminisme en de dood van haar libido, deze show is, net als haar online video's en boeken, gevuld met levensechte herkenbare en hilarische verhalen over alle dingen waar niemand ooit over praat. 

Leigh creatief noemen is een joekel van een understatement. Ze is comedienne, schrijfster, performer, TV-maker, activiste en content creator,  bekend om haar openhartige gesprekken over moederschap, huwelijk en female empowerment.

Ze trad in het internationale voetlicht met haar blog "My Thoughts About Stuff" en haar serie "Mom Life Crisis", die later werd aangepast tot een documentaire op Amazon Prime. Ze heeft boeken geschreven zoals "F*cked at 40" en "You Did What?", is co-host van de podcast "Till Death Do Us Pod" die ze samen met haar man maakt.