Teddy Swims: I’ve Tried Everything But Therapy Tour

Agenda

Artist: 
Teddy Swims: I’ve Tried Everything But Therapy Tour
Date: 
25/04/2024
Time: 
19 30
Venue: 
Trix
Place: 
A'pen

Everybody did lose control, want het optreden van Teddy Swims in Trix op 29 april was op minder dan tien minuten uitverkocht! Gelukkig kondigen we vandaag een extra concert aan voor zijn ‘I’ve Tried Everything But Therapy Tour’! De zanger, die bekend staat om zijn soulful voice, komt ook op donderdag 25 april 2024 naar Trix in Antwerpen om zijn nieuwe album live voor te stellen. Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 13 december om 10u via livenation.be.

 

Teddy’s artiestennaam, Swims, staat voor ‘someone who isn’t me sometimes’: een referentie naar zijn innerlijke strijd tussen de verschillende kanten van zijn persoonlijkheid. In zijn jeugdjaren speelde Teddy American football én theater op school. Lucky for us koos hij ervoor om zich meer te verdiepen in het tweede. Zo speelde hij mee in verschillende theaterstukken en werd hij lid van bands in uiteenlopende genres.

 

Enkele jaren geleden startte Teddy met het posten van covers op zijn YouTube-kanaal. Op die manier trok hij heel wat fans aan online en deed hij wereldwijd monden openvallen met zijn unieke stemgeluid. Er volgden enkele EP’s en uiteindelijk ook zijn eerste studioalbum ‘I’ve Tried Everything But Therapy (Part 1)’ in september, waarin hij zijn hart letterlijk blootlegt. De tweede single van zijn album, “Lose Control”, was een instant hit en Teddy’s eerste single ooit in de Billboard Hot 100. Ben jij klaar om je helemaal te laten gaan op donderdag 25 april in Trix?

 

Tickets voor het concert op donderdag 25 april 2024 in Trix kosten €29 (inclusief servicekosten) en zijn vanaf woensdag 13 december om 10u verkrijgbaar.

 

ook op 29  04