SEAN MACK MCDONALD (USA/FR)

Agenda

Artist: 
SEAN MACK MCDONALD (USA/FR)
Date: 
13/03/2024
Time: 
21h00
Venue: 
Muze Café
Place: 
Heusden Zolder
 

Sean bekend als “Mack” McDonald is een 21-jarig opkomend blueszanger, gitarist uit Augusta Georgia, iemand waarvan nu al duidelijk is dat hij potten gaat breken.

 

Hij is afgestudeerd aan de Middle Tennessee State University, met als hoofdvak audioproductie en als bijvak muziekindustrie.

 

Hij begint met drums op 2-jarige leeftijd, piano op 3-jarige leeftijd en voegt in de loop der jaren meer instrumenten aan zijn arsenaal toe. Op 7 jarige leeftijd staat zijn besluit vast, gitaar wordt zijn definitieve keuze.

 

Toen hij opgroeide, luisterde hij naar verschillende muziekgenres zoals blues, gospel, jazz, R&B, rock-'n-roll en soul en naarmate hij ouder wordt, begint hij zijn liefde voor al deze genres in zich op te nemen en zijn eigen stijl en geluid te creëren.

 

Hij beheerst moeiteloos een scala aan stijlen van Robert Johnson tot T-Bone Walker, van oude country blues tot Chuck Berry. Hij is beinvloedt door muzikanten uit verschillende genres, waaronder Ray Charles, B.B. King, T-Bone Walker, Louis Jordan, Albert King, James Brown, Muddy Waters, Little Walter en andere legendarische muzikanten.

 

Meer info:
www.thecountryblues.com/artist-reviews/sean-mack-mcdonald/ 

 

Beluisteren: 

www.youtube.com/watch?v=n1B_vaiDJco 

www.facebook.com/100000117289726/videos/1347042842574620