Rib's & Blues Festival Raalte 8 juni 2019

Agenda

Artist: 
Rib's & Blues Festival Raalte 8 juni 2019
Date: 
08/06/2019
Venue: 
Evenemententerrein De Domineeskamp
Place: 
Raalte

 

Blackberry Smoke

zaterdag 8 juni

Mainstage

 

live from Alabama

Muziekkrant OOR over Blackberry Smoke:” Wat heeft deze band uit Alabama in overvloed? Geweldige songs, perfect geluid, uitstraling en in de persoon van zanger/gitarist Charlie Starr een echte virtuoos. Zijn gitaarspel is niet alleen een genot voor het oor maar zijn techniek en het gevoel waarmee hij speelt blijft ook verbluffend om naar te kijken. En dan beschikt hij ook nog eens over een dijk van een stem. We kunnen rustig stellen dat Starr in het Southern rock genre op eenzame hoogte staat met een stel waanzinnige muzikanten om zich heen!muzikanten om zich heen! “

 
 

MY BABY

zaterdag 8 juni

Mainstage

 

zaterdag 8 juni

 

Vorig jaar maakten ze grote indruk op Ribs & Blues met hun mix van hypnotiserende beats, stralende soulvolle vocalen en psychedelische riffs op een bedje van rootsy blues en uitgesproken funk. MY BABY heeft de perfecte brug gebouwd tussen rock en dance. Stilstaan is onmogelijk. MY BABY verovert de wereld en stond inmiddels op alle grote toonaangevende festivals. Dan mag je op het beste bluesfestival van Europa in Raalte zeker niet ontbreken. Geniet van MY BABY!

 

 

Gov't Mule

zaterdag 8 juni

Mainstage

 

Southern rock

 

Aan de overkant van de oceaan is Gov’t Mule mega. Hier in Europa heeft de band rond de legendarische Allman Brothers Band-gitarist Warren Haynes een nog steeds groeiende en bloedfanatieke fanschare. 

De band (spreek uit: Government Mule) maakt heerlijke Southern rock met de spirit van de jaren zeventig. Gov’t Mule kijkt niet op een minuutje meer of minder, op plaat niet en live al helemaal niet. Blues, soul en funk behoren tot hun stijlenpalet. Veelzijdiger krijg je het niet binnen de bluesrock.