Pentatonix The World Tour

Agenda

Artist: 
Pentatonix The World Tour
Date: 
18/04/2022
Time: 
20:00
Venue: 
forest national
Place: 
Forest

nu 18 april 2022

 

 

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich verplicht om het concert van Pentatonix, initieel voorzien op 24 maart 2020 en vervolgens uitgesteld naar 3 juni 2021, opnieuw te verplaatsen. Het concert zal nu plaatsvinden op maandag 18 april 2022.

Ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht.

update 27.04.2021

——

De Amerikaanse a-capellagroep Pentatonix komt naar Vorst Nationaal. Pentatonix verkent de toonladder bij het vertolken van hun eigen songs en andermans pophits. Als drievoudige Grammywinnaars en bezitters van meerdere platina platen verkochten de leden van Pentatonix wereldwijd 10 miljoen albums.

Hun YouTube-kanaal telt 17 miljoen abonnees en de video’s van hun versies van ‘Somebody That I Used To Know’ (Gotye), ‘Where Are Ü Now’ (Justin Bieber), hun ‘Evolution of Michael Jackson’- medley en de samenwerking met Lindsey Stirling voor Stromaes ‘Papaoutai’ haalden ondertussen miljoenen views.

Maar liefst negen Pentatonix-albums bereikten de top 10 van de Billboard 200 – twee daarvan haalden de eerste plaats – en de groep stapelde de platina en gouden albums en singles op. De nummers ‘Mary, Did You Know?’ en ‘Hallelujah’ gingen platina en het door Pentatonix zelf geschreven nummer ‘Can’t Sleep Love’ ging voor goud. De leden hebben drie kerstspecials op hun naam staan, brachten in 2015 de tourdocumentaire ‘On My Way Home’ uit en waren te zien in de speelfilm Pitch Perfect 2.

Sinds vrijdag 25 oktober is hun nieuwste album ‘The Best Of Pentatonix Christmas’ uit, met 4 nieuwe liedjes.

Na hun passages in Trix (2014), Vorst Nationaal Club (2015) en Lotto Arena (2016) komt de a-capellagroep opnieuw naar Vorst Nationaal.

Kaarten kosten 35, 48, 59 en 69 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.