Olivia Rodrigo’s GUTS

Agenda

Artist: 
Olivia Rodrigo’s GUTS
Date: 
21/05/2024
Time: 
20 00
Venue: 
Sportpaleis Antwerpen
Place: 
Antwerpen
NET AANGEKONDIGD: Door de uitzonderlijk grote vraag van fans, heeft Olivia Rodrigo een tweede Belgische stop aan haar GUTS world tour toegevoegd, op dinsdag 21 mei in het Antwerps Sportpaleis!
De registratie is afgesloten. Fans die een code ontvangen krijgen tijdens de ticketverkoop, op donderdag 21 september, toegang tot zwel de originele datum als de nieuwe datum.
Superster Olivia Rodrigo komt naar België! Met haar gloednieuwe album ‘GUTS’ en gigantische hits als “drivers license” en “good 4 u” onder de arm, trekt ze de wereld rond. Op woensdag 22 mei 2024 staat Olivia Rodrigo in het Sportpaleis, in het gezelschap van special guest Remi Wolf.
Na haar doorbraak met debuutsingle “drivers license” scoorde Olivia Rodrigo de ene na de andere wereldhit, wist ze maar liefst drie Grammy Awards te verzilveren én werd ze uitgeroepen tot entertainer van het jaar (Time, 2021) en vrouw van het jaar (Billboard, 2022). Nu staat de 20-jarige artieste met haar nieuwste single “vampire” op de eerste plaats van de Official Singles Chart in het Verenigd Koninkrijk. Het is al haar derde nummer 1-hit en dat maakt van Rodrigo de vrouwelijke artieste met de meeste nummer 1-hits in dit decennium. Haar nieuwe album ‘GUTS’ kwam vorige week uit en wordt onthaald met uitstekende reviews