MAMMA MIA!

Agenda

Artist: 
MAMMA MIA!
Date: 
04/04/2020
Venue: 
Antwerpse Stadsschouwburg
Place: 
Antwerpen

MAMMA MIA! is een muzikaal feest met de grootste hits van ABBA, maar tegelijkertijd ook een heerlijke romantische komedie, een smakelijke portie nostalgie. Bruisend en energiek!

Hoofdrollen zijn weggelegd voor Ann Van den Broeck (Donna) en Tinne Oltmans (Sophie). Naast zich krijgen ze Evi Hanssen (Tanya), Michiel De Meyer (Sky), Ilse La Monaca (Rosie), Johan Terryn, Jeroen Van Dyck, Stany Crets, Helle Vanderheyden (Lisa) en Shana Pieters (Ellie).

Deze werkelijk waanzinnige hoofdcast wordt aangevuld met een ensemble bestaande uit het beste wat de Vlaamse musicalwereld te bieden heeft: Jasmine Jaspers, Oonagh Jacobs, Barbara De Winter, Joke Van Robbroeck, Marije Van Sonsbeeck, Samantha de Water, Matthew Michel, Laurenz Hoorelbeke, Sven Tummeleer, Kenny Verelst, Jervin Weckx, Kars Huijink en Yannick Dijck.

Stany Crets maakt de vertaling en regisseert, Laurent Flament belooft voor straffe choreografieën te zorgen en Ad Van Dijk verzorgt de arrangementen.

HET VERHAAL
Sophie staat op het punt te trouwen op een mooi Grieks eiland en wil door haar vader worden weggeven. Alleen is het niet duidelijk wie dat is. Ze nodigt drie voormalige liefdes van haar moeder Donna uit voor het huwelijksfeest. Donna wordt compleet verrast door het weerzien met de mannen en staat plots oog in oog met haar bruisende verleden. Samen met haar vriendinnen haalt Donna herinneringen op aan vroeger, aan oude liefdes en aan hun tijd als zangtrio.

 

TOT 12 april

https://deepbridge.be/shows/mammamia/?fbclid=IwAR0bUlFCY4i_W9rXR2Dq8WcQj...