J. Bernardt

Agenda

Artist: 
J. Bernardt
Date: 
20/12/2024
Time: 
20:00
Venue: 
Ancienne Belgique | Brussels + De Roma,
Place: 
Bxl - Borgerhout

J. Bernardt is back! Met een gloednieuw studioalbum in het vooruitzicht en een passage op Rock Werchter deze zomer is J. Bernardt klaar om onze harten helemaal terug te veroveren. Zowel op vrijdag 20 december in Ancienne Belgique, als op zaterdag 21 december in De Roma kunnen we genieten van zijn kleurrijke en meeslepende muziek!

J. Bernardt, ook bekend als lid van de iconische band Balthazar, brengt op 17 mei zijn nieuwe album 'Contigo' uit. In tegenstelling tot zijn vorige album is 'Contigo' - Spaans voor "met jou" - terug op een old school manier gecreëerd, samen met een band. Doordrenkt van drama en weelderige melodieën verkent het album alle fasen van een relatiebreuk en wordt het omschreven als meedogenloos romantisch. De zanger loste pas al een eerste single "Taxi", die alvast enorm goed onthaald wordt!

Jinte Deprez, a.k.a. J. Bernardt, is een beetje een alleskunner. Hij is zanger, songwriter, instrumentalist, arrangeur, producer, ingenieur en programmeur. Op 20 december in Ancienne Belgique en op 21 december in De Roma mag hij daarbovenop ook nog eens bewijzen dat hij een geweldige entertainer is!