Heyhoef-Coolvibes – Ben Poole & Guy Smeets 10 maart 2024

Agenda

Artist: 
Heyhoef-Coolvibes – Ben Poole & Guy Smeets 10 maart 2024
Date: 
10/03/2024
Time: 
15h30
Venue: 
Heyhoef Backstage
Place: 
Tilburg

10 mrt 2024: Heyhoef-Coolvibes – Ben Poole & Guy Smeets

Ben Poole (UK) en Guy Smeets (NL) twee nationale blues giganten in een duoshow bij Heyhoef-Coolvibes

De achtentwintigjarige Ben Poole wordt momenteel omschreven als een van de meest opwindende jonge blues/rock performers. Ben toert door de Benelux met de jonge Nederlandse virtuoze blues gitarist Guy Smeets ‘His Little Brother form another mother’  zoals hij zegt . Ben en Guy zijn goede vrienden die het heerlijk vinden om samen te spelen en te zingen en dat merk je aan alles. De vonken schieten ervan als de heren uitpakken met prachtige songs en gitaarwerk.Deze twee blues smaakmakers komen nu een passend Coolvibes seated concert verzorgen in de zaal van Heyhoef-Backstage

Over Ben:

“Truly astonishing” – Classic Rock Magazine | “F***ing amazing!” – Jeff Beck
“A REALLY good player” – Gary Moore | “So amazing!” – Beth Hart
“This is a young man to look out for as he is no doubt a rising talent” – Blues Matters Magazine

Als je de opmerkingen hierboven leest van enkele van de grootste gitaristen van de vorige eeuw en enkele van de meest gerespecteerde blues/rock/ soulartiesten in de wereld van vandaag en enkele van de toonaangevende tijdschriften en radiopresentatoren in Europa, dan weet je gewoon dat ze iets heel bijzonders hebben gehoord.

Over Guy:

Geworteld in de blues sinds zijn vroege jeugd en geïnspireerd door de muziek van bluesgiganten als Stevie Ray Vaughan, is Guy uitgegroeid tot een alleskunner met een eigen herkenbare sound. Niet alleen als de geëngageerde, charismatische gitarist die de vonken laat overslaan tussen hem en zijn publiek. Ook als componist, songwriter en producer creëert Guy overtuigend zijn eigen sound. Als kind en als tiener had hij slechts een paar jaar nodig om de weg vrij te maken naar zijn ‘Best Dutch Blues Musician’ award in 2019. De overstap van kleine pubpodia in zijn woonplaats naar grote podia, zoals AFAS Live en Ziggo Dome, en internationale tournees door Europa kwamen al even snel.

Ben Poole (UK) en Guy Smeets Een concert met enorm veel zin en energie.