Heyhoef-Coolvibes – Anneke van Giersbergen

Agenda

Artist: 
Heyhoef-Coolvibes – Anneke van Giersbergen
Date: 
09/06/2024
Time: 
15h30
Venue: 
Heyhoef Backstage
Place: 
Tilburg

09 jun 2024: Heyhoef-Coolvibes – Anneke van Giersbergen

Jubileum PRIMEUR voor Heyhoef-Coolvibes!!

‘Beste zangeres’ Anneke van Giersbergen met een intiem seated concert naar Reeshof-Tilburg

Zoals bekend staat 2024 in het teken van het 10-jarig bestaan van Heyhoef-Backstage en de organisatie wil in dit jaar flink uitpakken met zeer bijzondere concerten. Op zondag 9 juni is daar een prachtig voorbeeld van: niemand minder dan ‘Beste Zangeres’ Anneke van Giersbergen zal voor een exclusieve intieme solo show naar de Heyhoef komen om jubilaris stichting Backstage-Bridges speciaal in het zonnetje te zetten.

 
 

Zangeres Anneke van Giersbergen heeft een van de meest veelzijdige stemmen van Nederland: krachtig én kwetsbaar. Ze werd bekend als frontvrouw van The Gathering, maar inmiddels heeft ze al vele jaren een succesvolle solocarrière. Dat ze een muzikale kameleon is, blijkt uit de samenwerkingen met artiesten als Devin Townsend, de IJslandse folkgroep Árstíðir, Amorphis en prog-legende John Wetton (King Crimson). Daarnaast horen miljoenen mensen jaarlijks haar stem in de Efteling-attractie Baron 1898. En… ze is een van de sterren in de 013-shows van Ayreon.

In 2019 werd Anneke onderscheiden met de Buma ROCKS! Export Award als erkenning en waardering voor haar succes in het buitenland.

Begin 2021 verscheen haar openhartige soloalbum The Darkest Skies Are The Brightest, later dat jaar deed Anneke mee aan het populaire televisieprogramma Beste Zangers, waarin ze veel indruk maakte bij een breed publiek.

Met haar ode aan Kate Bush tourt ze in 2022 en 2023 zeer succesvol door de Nederlandse theaters. En bij Heyhoef-Coolvibes maakt ze ruimte voor een ‘Special Coolvibes Solo Concert’ en kunnen we spreken van een muzikale klapper van jewelste.

Heyhoef-Coolvibes | zondag 9 juni | Aanvang 15.30 uur | Zaal open 15.00 uur | Entree € 18,=