Gevarenwinkel Festival Herselt

Agenda

Artist: 
Gevarenwinkel Festival Herselt
Date: 
22/08/2019
Time: 
20h00
Venue: 
Festival tent
Place: 
Herselt

Donderdag

Kassa: €5

Kontrair
 
20u00 @ Tent

Kontrair

We openen ons Gevarenwinkelfestival-weekend met ambiance van de bovenste plank. De Partyband uit onze Herseltse contreien, Kontrair neemt dit voor zijn rekening en zal jullie een opwarmer geven om deze leuke avond mee te starten.

 MEER

Fortunate Sons
 
21u00 @ Tent

Fortunate Sons

Proud Mary, Who'll Stop The Rain, Bad Moon Rising, I put A Spell On You; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren '60 en '70 ongekende successen te boeken. Talloze hitnoteringen en een optreden op Woodstock waren dan ook het gevolg. De muziek van C.C.R. staat bij velen van ons als de ultieme soundtrack van de roemruchte jaren '60 en '70 in het geheugen gegrift.

 MEER

DJ
 
@ Tent

DJ

 

 MEER

Logo Gevarenwinkelfestival
 

Gevarenwinkel 2019

Al 22 jaar staat het (Ge)Varenwinkel Festival in het teken van de betere livemuziek voor een goed doel.
Steeds proberen wij onze bezoekers een gevarieerd aanbod te brengen binnen de hedendaagse blues, roots rock & soul scene, met zowel bekende als minder bekende namen uit binnen -en buitenland. En dat lukt, gezien de vele positieve reacties van zowel publiek, pers als artiesten.
Steeds gaan we op zoek naar nieuwe, originele, vernieuwende of traditionele artiesten en bands om onze bezoekers een fijn weekend te bezorgen en ze te laten kennismaken met leuke livemuziek. We zien jullie op 22,23 en 24 augustus 20