ELECTRIC HOLLERS 26 september 2020

Agenda

Artist: 
ELECTRIC HOLLERS 26 september 2020
Date: 
26/09/2020
Time: 
20h30
Venue: 
Heyhoef Backstage
Place: 
Tilburg

Power Trio Sensatie ELECTRIC HOLLERS 26 september 2020

Seizoen opener bij Heyhoef-Backstage!

Electric Hollers is een blues/rock-sensatie uit Noord-Nederland. Maak je klaar om weggeblazen te worden door een muur van vintage sound en energie! Zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo’s die je meeslepen naar vervlogen tijden.

 

Muzikaal beïnvloed door acts als Led Zeppelin, Ten Year After en Santana maar ook vaak vergeleken met DeWolff en My Baby.
Blues, rock, een tikje psychedelisch, met vintage geluid en een berg energie bracht de band in 2018 hun eerste plaat ‘Rise’ uit. Het uitbrengen van dit album leverde lovende recensies en een volle agenda op met als hoogtepunten een finaleplaats van de Dutch Blues Challenge, een voorprogramma van Ten Years After en een show op Waterpop.

Ondanks de huidige corona periode bleek deze band toch in staat om een zeer sterke indruk achter te laten in het clubcircuit. Voor Heyhoef-Backstage een unieke gelegenheid om deze band in opmars te boeken voor de opening van het 7e seizoen!

In februari 2020 bracht de band het nieuwe album ‘Electric Hollers’ uit. Op dit album staan een rauwe sound en een live-feel centraal.

I.v.m. Corona richtlijnen zal dit een ‘Seated’ concert zijn voor maximaal 100 personen. Tickets tijdig bestellen is dus het advies!

Aanvang 20.30 uur / Tickets € 12,50.