BLUESCARAVAN 2020 eraan met Jeremiah Johnson, Whitney Shay en Ryan Perry.

Agenda

Artist: 
BLUESCARAVAN 2020 eraan met Jeremiah Johnson, Whitney Shay en Ryan Perry.
Date: 
08/05/2020
Time: 
20h00
Venue: 
De Korenbloem
Place: 
Zingem

Op 8 mei 2020 hebben we reeds ons eerste concert geprogrammeerd, uiteraard in de vertrouwde zaal De Korenbloem op het kerkplein in Zingem. Dan komt de BLUESCARAVAN 2020 eraan met Jeremiah Johnson, Whitney Shay en Ryan Perry. Ze brengen zuiderse bluesrock, soul en deltablues in een melting pot die fanatici weet te verstommen.

De Caravan wordt ingespannen vanuit het recordlabel RUF dat steeds het beste weet te selecteren binnen de Amerikaanse blues-scene. Samen maken ze een opzienbarende Tour doorheen Europa. Zegt het iets als een groep wordt aangetrokken om te spelen in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, UK, Luxemburg, Nederland, Belgie ea landen??

Jeremiah Johnson staat bekend om zijn bijtende rockblues, denk maar aan fenomeen Albert King, maar neemt ook de soulmuziek ter harte. Deze bluesman wordt gezien als een der beste hedendaagse bluesartiesten.

Whitney Shay lijkt wel puur goud als je de laatste kronieken mag geloven. Haar krachtige stem en tomeloze energie staan voor degelijke soul en blues, ze doet steeds op podia om meer vragen.

Tenslotte hebben we Ryan Perry, reeds fenomeen op muzikaal gebied in zijn tiener- en jeugdjaren. Hij groeide uit tot een getalenteerd en zeer gepassioneerd Mississippi-bluesman.
 
Wij hopen jullie op onze eerste versie van "Bluesnight 2020" te mogen begroeten!